Treenasin molempien tyttösten kanssa Iivisniemessä tokoa samalla kun kävin kouluttamassa yhtä porukkaa. Step aloitti p-istumisella ryhmässä, se ok, maahan ei taaskaan ekalla käskyllä! Argh! Pitäis varmaan ottaa joku virittely tähän. Sitten tehtiin ruutua. Eka 2 kertaa lelulla, sitten huijauksella. Nyt pysähtyi taas etureunaan, mutta ennen kuin ehdin tehdä mitään, korjasi itse keskelle! Jes!!! Siitä tietty palkka heti. Sitten kerran lelulla vielä. Ruudun jälkeen tehtiin hyppyä kun kerran oli este mukana. Eka lelulla, sitten ilman, ihan mallikas oli. Step pysähtyy vähän vinoon, mut en jaksa siihen paneutua tuon enempää kun ei me sinne alokasluokkaan ajateltu jäädä.

Sitten Stepsu kiinni ja Sara vuoroon. Sara otti ekaksi seuraamista, sillä oli jotenkin tavallista enemmän virtaa ja seurasi oikein kivasti. Suoran jälkeen täyskäännös huono, joten tehtiin sitä namin kanssa. Sitten isolla kapulalla noutoa, eka pelkkä luovutus, sitten kokonainen tarkistusmielessä. Tosi kivasti teki, luovutukset hyviä molemmilla kerroilla. Sitten tyhjään ruutuun. Meni tosi hyvin, stoppi aika lailla keskelle, ehkä vähän taakse. Kertaalleen myös lelun kanssa.

Stepsu pääsi uudestaan hommiin, alotettiin seuraamisella. Kokeilin uutta tekniikkaa jolla saisin matkaa pidennettyä, eli en edes yrittänyt suoraa, vaan käännyin muutaman askeleen välein. Vähän oli takapään käyttä hukassa, vasemmalle ei väistänyt tarpeeksi, ja oikealle väljiä. Koitin vähän hitaammassa käynnissä, silloin ok. Kokeilin kans ympyrää molempiin suuntiin, se meni kivasti. Tällä jatketaan, Stepillä pysyy paljon paremmin kontakti kun vaihtelen suuntaa. Sitten luoksetulon stoppia, tätä jännitin itse ehkä eniten. Mutta hyvinhän se nyt menee, stoppi oikein napakka! Koitin eri matkoilla, mun ja Stepin etäisyys suht vakio, jotai 10m, mutta pysäytin sitä eri kohdissa, aina yhtä hyvä. Jee! Lopuksi kaukkareita lyhyellä matkalla, kun ulkona ne ei tuppaa sujumaan. Otin nyt niin läheltä että sen on pakko onnistua, eli jotai 1,5m. Sujuikin ihan kivasti, Step tekee kaikki vaihdot tosi nopeesti.

Otin Saran kanssa vielä hyppynoutoa kun estekin oli. Ensin lelun kanssa vinoheittoja kertaalleen molemmille puolille, sitten kapulalla. Tää sujuu tosi hyvin, Sara tietää tasan tarkkaan että hyppy tullaan takaisin päin myös vaikka kapula oli kuin vinossa. Lopuksi Sara sai tehdä vielä merkkileikkiä, sillä oli hauskaa :)