Eilen otettiin aamulla vähän tottista molempien kanssa. Ensin Sara, tehtiin seuraamista, yäk tuntui kauheelta. Aika kivasti jaksoi kuitenkin, tehtiin aika pitkä kaavio, loppua kohden parani. Liikkeestä istumisessa jäi seisomaan, otettiin uudestaan nyt meni ok. Maahanmeno hyvä ja luoksetulo ripeä. Otettiin tasamaanouto pienellä kapulalla kun kerran alokasluokkaan ollaan menossa, meni hyvin. Sitten eteenmeno, ripeä oli, kuinkas muutenkaan.

Step otti seuraamista, oli ihan hirmuisesti virtaa. Teki oikein kivasti, hyvä paikka ja oikea asenne pysyi kivasti! Ei ottanut häiriötä vaikka meidän naapuri koiransa kanssa käveli viereistä hiekkatietä ja pysähtyi siihen katsomaan (Stepsu siis rrrrrakastaa tuota naapuria). Liikkeestä istuminen ei toiminut, oli vähän kyttänä ja jäi seisomaan. Vaadin aina istumisen, lopuksi alkoi onnistumaan vaikka edelleen oli vähän kyttäilme, palkkasin lelulla ihan tarkoituksella. Mä tiedän että se kisoissa jossain vaiheessa bongaa merkit ja sille tulee tuo ilme, haluan opettaa kaikki liikkeet niin että se tekee ne vaikka mielentila olisi mikä.

Illalla sitten agitreenit Stepin kanssa. Meillä alkoi nyt talvikausi, ja näin ollen uusi ryhmä, kouluttajana Hanna Piepponen. Tehtiin suht vaikeeta rataa, missä hankaluutena esteiden ohitukset ja ahtaat välit. Stepsu oli ihan hieno, alussa haki väärän putken aika lailla väkisin mutta  kun saatiin se menemään niin onnistui hyvin. Vauhtia oli ihan kiitettävästi taas ;) Toinen hankala kohta oli käännös hypyltä, jossa mä tein twistin. Stepille piti merkata aika voimakkaasti hyppy jotta ei juossut ohi, ja sen jälkeen olikin jo vähän hoppu, ja rima tuli useamman kerran alas. Tähän saatiin käskyksi treenata lisää varmuutta, että lukisi mun pienemmätkin eleet ja suorittaisi esteen loppuun vaikka mä lähden jo eri suuntaan. Hankala takaaleikkaus onnistui tosi hienosti, ja kepeille haki hyvin vaikka oli tosi ahdas väli, ja keppien jälkeen tein poispäinkäännöksen jolla heitin putkeen, itse jäin keppien toiselle puolelle, hyvin irtosi :) Treenien lopuksi jäätiin tekemään vielä vähän Aata ja keppejä. Aalla otettiin niin että itse juoksin ohi, tai jäin taakse. Jos juoksen ohi, jää oikein hyvin kontaktille, mutta jos olen takana, on vaikeampi. Kepeillä treenattiin umpikulmaa ja avokulmaa niin että seisoin keppien puolessa välissä n. 5m päässä kepeistä ja lähettelin vuorotellen molemmille puolille, haki aivan sairaan hyvin!