Treenailtiin tänään Kilossa koulun parkkiksella Santin ja Tiian kanssa. Koululla oli joku tapahtuma, joten tilaa oli vähän rajoitetusti. Alotettiin paikallaoloilla, Step teki eka istumisen, olin piilossa minuutin verran, hyvin pysyi. Sitten makuu, edelleen meni vinoon. Otin pari kertaa käsiavulla, jolloin meni suoraan. Pysyi kuitenkin hyvin. Sitten Stepsunen autoon ja Sara vuoroon. Alotettiin vauhtiluoksetuloilla, eka ok, heitin pallo ohi. Tokalla nousi takapää kun käännyi, hyi possua! Kävin palauttamassa ja palkkasin pari kertaa vaan makuusta. Sitten seuraava luokstulo, tuli kovaa. Vikana eteentulon kera, oli tosi hyvä. Sitten vähän seuraamista, tehtiin pk-kaaviosta noin puolet ja palkkasin. Täyskäännös oli ihan loistava! Juoksussa edistää pikkuisen, mutta hitaassa käynnissä korjaa oikeelle kohdalle. Sara lopetti siihen sillä erää.

Stepsu alotti seuraamisella, otin ensi vähän vasemmalle käännöksiä ja sitten suoraa. Edisti aluksi vähän, myöhemmin siirtyi paremmin oikeelle kohdalle. Tein 30 askeleen suoran, ja kun sen kesti hyvin, palkkasin enkä hinkannut enempää. Sitten tehtiin ruutua, ekaksi lelun kanssa, sitten ilman. Nyt Stepsu ei olekaan enää niin helposti huijattavissa, vaan kun huomasi että lelua ei ole, teki saman minkä ennenkin eli jäi etureunaan. Siirtyi kuitenkin itse taaemmas ja palkkasin. Otettiin pari näyttöä ja vika lelulla.

Sitten Sara kävi tekemässä jättöliikkeet, ne meni tosi kivasti kaikki, ei missään mitään ongelmaa.

Stepsu sai lopuksi tehdä vielä liikkeestä istumista, naksuttelin kun istui ja kävelin sen ympärillä että tottuu siihen, ja tehtiin pari vauhtinoutoa.