Otettiin tänään tokoa Eevan kanssa. Alotettiin ruudulla, käytin Eevan ruutumerkkejä vaihtelun vuoksi, ne on sellaiset ruskeat kukkaruukut, aika paljon pienemmät kuin meidän omat merkit. Ekaksi ruutu ihan kokonaisena liikkeenä koemaisesti, merkille lähetys ok, lähti ruutuun kovaa, tällä kertaa onnistuin pysäyttämään sen keskelle ja siitä maahan. Kävelin jonkunnäköisen lenkin ja kutsuin sivulle, tuli hyvin ja seurasi hyvin. Kokonaisuutena erittäin hyvä suoritus, kokeessa ehkä 9:n luokkaa. Otettiin sen jälkeen vielä helpotettuna kerran, ilman merkille lähetystä ja palkkasin pysäytyksestä joka oli hyvä.
Sitten tunnaria Eevan kapuloilla. Otettiin 3 toistoa, kertaakaan ei ottanut väärää suuhun työskennellessään! Nyt tätä ei voi enää laittaa hyvän tuurin piikkiin, 2 treenikertaa peräkkäin ilman maistelua! Mä alan kohta jo
elätellä toivoa että saadaan kokeessa tunnarista pisteitä :D Tälläkin kertaa Sara oli aika epävarma, nuuski kapulat moneen kertaan läpi ennen kuin valitsi oman ja toi sen ihan hitaasti, ei kuitenkaan pudottanut enää. Vauhti on koko liikkeessä hidas mutta siihen en kiinnitä mitään huomiota tässä vaiheessa, se tulee kyllä kokemuksen ja varmuuden kautta.
Loppuun vielä merkkiä naksun kanssa kun Saran paikka on alkanut valua turhan eteen. Saatiin se korjattua ja vikalla kerralla palkkasin pallolla.
Illalla ennen alkeisryhmän agilitytreenejä otettiin metallikapulan luovutuksia, Sara oli ihan riemuissaan kun ei ole nähnyt kapulaansa moneen viikkoon. Luovutus oli oikein hyvä ja vauhdikas.