Otin illalla lenkin yhteydessä pienet palauttelevat treenit, vaikka eihän tuossa mitään ihmeitä tehdä. Pari kertaa ruutuun lelulle, ohjatun suunnat pallolla, merkille muutamaan kertaan palkan kanssa, luoksetulon stoppia pallon kanssa ja yksi oman piilotus.

Aamulla herätys klo 5.20, hetken mietin että pitäisikö jäädä nukkamaan. Päätin sitten kuitenkin mennä, hyvää turnauskestävyystreeniä sm-kisoja ajatellen. Koe oli Huittisissa, en olisi ilmottautunut sinne jos olisin tiennyt missä se on... ;) Mun maantiedontaitot ei ole ehkä ihan parhaasta päästä. Otin Saran mukaan turistiksi, ettei tarvii koko päivää yksin olla. Oltiin hyvissä ajoin paikalla, kenttä oli taas oikein hyvä, tilava hiekkakenttä. Alotettiin paikallaoloilla, yksilöliikkeet kahdessa osassa ihan normi järjestyksessä. Tuomarina Tiina Heino.

Paikalla istuminen: 10 hyvä oli, viereinen koira vähän kuikuili Stepin suuntaan mutta pysyi sekin paikallaan.

Paikalla makuu: 8 oltiin ihan rivin reunassa, ja liikkuri lähti sieltä rivin toisesta päästä. Kaksi ekaa käskyä jaksoi vielä istua, kolmas (oikein reipas ja iloinen down!) käsky oli jo liikaa ja meni maahan. Arvasin että se tekee ton. Muuten ok.

Seuraaminen: 9,5 aivan kamalaa! Kenttä oli -täynnä- merkkejä, ihan sama mihin suuntaan käännyttiin, joka puolella oli merkkejä joita kyylätä. Piti kyllä paikan, mutta kontaktia ei juurikaan. Juoksu vähän parempaa, siinä pysyi kontakti. Kokonaisuutena yök ja paljon huonompaa kun eilen, selvästi kärsi eilisestä kokeesta. Stepsu oli koko ajan sen näköinen että sinkoaa kohta lähimmälle merkille tai ruutuun. Plussaa: ei ilmeisesti näytä yhtä pahalta kun tuntuu? Tai sitten tuomari näytti vahingossa väärää pistelappua. Toinen plussa: mä osasin tehdä askelsiirtymät oikeisiin suuntiin :D

Idari: 8 alun seuraaminen taas kamalaa, ja seisomisessa ja jäi ihan vinoon, sinne suuntaan mihin mä käännyin kulmassa! Muut asennot ok ja muut seuraamiset oikein kauniita.

Luoksetulo: 8 stoppi huonompi kun eilen, meni aika pitkäksi. Maahanmeno hyvä ja vauhti säilyi hyvin kaikilla matkoilla.

Ruutu: 10 taas merkiltä oikeelle. Tämä sentään oli oikeesti hieno

-tähän väliin tauko-

Ohjattu: 10 arvottiin taas vasen. Lähti tosi kovaa merkille, pysäytin hyvissä ajoin kun ajattelin ettei ehkä pysähdy kovin nopeesti. No pysähtyihän se, ja jäi tosi huonosti merkille, melkein merkin päälle. Lähtiessään kapulalle kaatoi merkin. Tuomari vaan totesi siihen että merkit pitäisi olla sellaisia matalampia ja pienempiä tötsiä, mitkä ei kaadu noin helposti, eikä ottanut siitä siksi pisteitä. Tuo olikin kyllä kieltämättä aika iso merkki...

Hyppynouto: 10 kiinnitin oikein huomiota käskyn ajoitukseen, ja hieno oli.

Tunnari: 9 tässäkin kapulat samassa järjestyksessä kun eilen! Alotti kuitenkin eri kohdasta, ja joutui nuuskimaan muutaman kapulan ennen kun oma sattui kohdalle. Siirsi nenällä yhtä kapulaa, siitä pistemenetys.

Kaukot: 9,5 s-m vaihto huono, siirsi pikkuisen takatassuja, ja tuli pari senttiä eteenpäin. Muut vaihdot hyviä, myös eka istuminen.

Yht. EVL1-tulos 295,5p, KP ja 1. sija! Pisteiden valossa paremmin kuin eilen, mutta eilen kyllä työskenteli paremmin. Ainoat liikkeet mihin eiliset kisat selvästi vaikuttivat, oli seuraaminen ja idari. Ihan hyvä tietää, mitä pitää ottaa huomioon, jos päästään sm-kisoissa toiselle päivälle. Hurjan hyvä suoritusvarmuus sillä onneksi on, ja vauhtiliikkeissä tai viretilassa ei näköjään näy yhtään vaikka ollaan tehty eilen koko evl palkatta. Jaahas, se olisi sitten seuraavasta ykkösestä jo valiokakun aika :)

Tässä lämmittelyksi kuva Saran AVA-kakusta:

Käytiin eilen tyttöjen kanssa Puolarmetsässä lenkillä, talloin Saralle samalla pienen jäljen janatreeniksi. Vanheni 40min, jana oli jotain 25m pitkä, jälki lähti oikeelle, jäljellä yksi namipurkki n. 20m päässä janalta, ja yksi keppi lopussa. Voi hitsi, tää jana ei kyllä jostain syystä toimi! Sara on kamalan vaikea saada lähtemään suoraan... Kyllähän se irtoaa joo mutta voin kun lähtisi vielä sinne mihin mä näytän. Se tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikeeta, koska Sarahan tietää tietysti paremmin, mihin päin kannattaa lähteä... :/ Kun lopulta lähti sinne mihin lähetin, nappasi jäljen hienosti ja ilmaisi purkin ja kepin. Tätä janaa pitäisi muistaa treenata esim. iltalenkeillä.

Käytiin tänään iltapäivällä tokokisan jälkeen Haukilahdessa uimassa (koirat ui, en minä) ja heittelemässä palloa. Tässä muutama kuva reissulta:

Neiti Kyylä