Stepin ollessa nyt tauolla agilitysta selkäkuviin asti, niin Sara on päässyt treenaamaan. Torstaina Tanelin treeneissä Sara oli aivan loistava <3 Siitä ei ikinä uskoisi, että ikää on melkein 10 vuotta, se hyppää edelleen aivan puhtaasti 60cm rimoja, menee kovaa ja sinkoilee väärille esteille eikä kuuntele edes sen vertaa mitä nuorempana :D Keppikulmat pelitti loistavasti, ja kontaktit on hmmmm... no aika nopsakat. Mietin jopa, että pitäisikö se ilmottaa johonkin kisaamaan, kun se ei selvästi halua eläköityä vielä. Taipuisa mummokoira on edelleen :)

IMG_7615.jpg

Fizz teki puomin alasmenoa torstaina, nyt meni jo oikein reippaasti, ja etupalkka toimii edelleen hyvin. Voi kun tämä pysyisi vastaisuudessakin yhtä helppona!

Lauantaina aamusta käytiin treenaamassa viestiä Emman ja pentusten kanssa. Tehtiin Kalalle tarkoituksella nyt treeni leveällä polulla, jotta jälkipätkällä sen olisi helppo vain jatkaa suoraan polkua eteenpäin. Eka matka oli vain reilu 50m, mutta eka jälki 100m ja toka jälki 50m, eikä nyt ollut ollenkaan näkyvyyttä edelliselle pisteelle. Fizz ajattelee selvästi liian monimutkaisesti, koska leveästä polusta ei ollut mitään hyötyä, vaan lähti taas ekalla jälkipätkällä juoksemaan jonnekin aivan väärään suuntaan ja tuli jostain aivan muualta kuin polkua pitkin :O Lähti kyllä sitten takaisin myös samaa reittiä mitä oli tullut. Tokalla jälkipätkällä sen sijaan tuli nenä maassa oikeaa reittiä pitkin, eli ehkä jotain aivosolujen liikettä oli nähtävissä!?! Emman päässä oli luullut "vie" käskyä häiriökäskyksi, ja oli istunut vaa entistä ryhdikkäämmin sivulla, vapautuskäskyllä lähti iloisesti. On tässä vähän tekemistä vielä näköjään :D

Tokossa ollaan nyt jumpattu sivulletuloja, tarkoituksena siis saada se karmea pomppu pois. Ihan hyvältä vaikuttaa, pomputtomuuskriteerin myötä tosin sivulletulot ovat menneet vähän vinoiksi, mutta hinkataan sitä sitten seuraavaksi :D Pompun kanssahan sivulletulot olivat tosi suoria, joten se ei varmaan ole kovin hankalaa saada takaisin. Ruutua ollaan treenattu, ja se näyttää tällä hetkellä tosi hyvältä, ollaan tehty jo muutama kerta ilman näyttöä ja hyvin hakee oikeaan paikkaan. Noutoa ja luoksetuloa ollaan myös tehty, lähinnä olen nyt kiinnittänyt huomiota vauhtiin, ja etenkin luoksetulossa se tulee kyllä aivan hurjaa vauhtia.

Tässä videolla vähän sivulletuloja sisällä.