Voi saasta että pitääkin olla vaikeaa! Nyt alkoi sitten ruutu menemään pieleen, lauantaina on kisat! Mä oon tässä lähipäivinä ollut ihan älyttömän tyytyväinen Saran tokoon, sisällä ollaan tehty kakeja ja ne on menny ihan sairaan hienosti, ja siellä malminkartanossa Sara teki tosi nätisti. Nyt mentiin kentälle ajatuksena ottaa seuraamista, ruutu, luoksetulo ja ohjattu, ihan näin viime hetken tarkistuksena ennen kisoja. Just kun päästiin kentälle, hiekkatiellä menivät naarpurit kahden sakemanninsa kanssa joita Sara pelkää kuollakseen. Leikitin Saraa siinä ettei se kiinnittäisi niihin huomiota, mut kyllähän se ne huomasi. Otettiin seuraamista, Sara piti kyllä kontaktin mutta korvat oli ihan luimussa ja asento sellainen alistunut ja matala. Voi kun kiva. Sit otettiin merkki ja ruutu, ekalla merkille lähetyksellä Sara lähti lähelle rakennetun ohjatun kapulalle. Kutsuin pois ja lähetin uudestaan, nyt meni merkille ISTUMAAN! Voi sika! Sanoin että hyi ei käy ja pois sieltä, ja lähetin uudestaan, nyt jäi sentään seisoon. Siitä ruutuun, meni ihan hitaasti ja meni ruudun etureunaan makaamaan. Yritin uusilla käskyillä siirtää sitä mutta ei se liikkunut mihinkään, kutsuin pois ja yritin lähettää uudestaan, taas sama juttu! Se ei selvästikään olisi edes halunnut mennä sinne mutta meni kuitenkin kun mä käskin. Ja taas maahan suoraan. Mulla paloi päreet sen kanssa ja kävin hakemassa pois sen sieltä ja toruin matkalla. Jätettiin ruutu hetkeksi ja otin pari puun kiertoa että pääsin palkkaamaan. Saran koko olemus oli vieläkin ihan alistunut, sellainen anteeksi että olen olemassa-ilme. Otettiin sitten ihan läheltä ruutua, yritti koko ajan jäädä liian lähelle, ei halunnut mennä keskelle asti, mut käskin korjata aina kun jäi liian eteen. Saatiin sentään pari onnistunutta, ja pääsin palkkaamaan.
Ohjatussa ei meinannut ekalla lähteä ollenkaan merkille, otin Saran takaisin sivulle ja hetsasin paljon että saisin sen menemään. Kun merkki onnistui, lähetin hakemaan oikean. Se onneksi toimi vanhaan tapaan eli hyvin, Sara toi sen kovaa ja hyvä luovutus. Otettiin kans luoksetulo, se oli ihan hieno.
Sit kokeiltiin uudestaan ruutua merkin kanssa, merkki ok mut ruutuun taas aika hitaasti ja jäi eteen, mut sentään seisomaan. Korjasi käskyllä mut ei kauheesti, oli sentään sisällä ruudussa. Palkkasin siitä ja otettiin muutama kerta vielä ihan läheltä. Voi vitsi oliko tän nyt pakko alkaa menemään pieleen tässä vaiheessa... Sara on just niin tällanen, ihan kamalan epätasainen! Miks se ei voi tehdä aina niinkuin sille on opetettu? Mistä ihmeestä se vetää noita päähänpistoja?? Olis ehkä sittenkin pitänyt ottaa uros toiseksi koiraksi, mä en ala jos Stepistä tulee tuollainen samanlainen.

Latasin eilen kameralta videoita koneelle, löysin aika hauskan pätkän Stepistä ja Nellistä jotka riehuivat sisällä: http://uk.youtube.com/watch?v=Ks2fp8D-oWg