Ollaan me treenattu, tässä lyhyesti, kohta pitää päästä nukkumaan.

Tiistaina (joo olis pitäny lukee enkun ylppäreihin...) mentiin ottamaan Saralle motivaatioviestit ja esineet. Viestillä juoksi lujaa kuten aina, esineruudussa työskenteli hyvin mutta yksi esine jäi Danten jäljiltä kadoksiin, Dante saattoi ehkä nielaista sen, koska sitä ei löytynyt kertakaikkiaan mistään, en edes mä löytänyt sitä vaikka itse sen sinne vein...

Keskiviikkona agitreenit, Sarppa oli ihan hullu! Se meni aivan järkkyä vauhtia, en tiedä mikä sillä oli, mutta sairaan hyvältä tuntui! Mä sain itselleni sellaisen sopivan raivon päälle kun Sara paahtoi niin tosissaan, tehtiin oikein hyvää rataa. Pennekin oli ihan hyvä, erityisen tyytyväinen olen siihen että rimoja taisi tulla ehkä 1 koko treenien aikana alas!

Keskiviikkona otettiin myös pienet jäljet ja esineet, Stepin jälki ihan ok, 5 keppiä oli joista 4 nousi hyvin, yhdestä ei meinnannut saada hajua kun ihmetteli merkkiä joka oli kepin kohdalla liian alhaalla. Saran jälki oli ihan kamala, jana ainoa positiivinen asia... 5 keppiä, olisiko ehkä 2 noussut ilman apua... Pläääh. Tehtiin pienet esineet, maasto oli aika kamala, sellainen tosi jyrkkä rinne ylöspäin, mutta hyvin irtosi syvälle. Löysi hienosti esineitä, lusikka tuotti vähän ongelmia, siitä meni ohi pari kertaa. No ei sellaista esinettä edes saisi olla kisoissa.

Tänään vielä pienet tottistelut, tehtiin seuraamista käskytyksellä, lähti huonosti seuraamaan, edisti, painoi ja kontakti katkeili, pidin Sarpalle pienen puhuttelun ja johan alkoi pelittämään! Liikkeestä seis ja maahan hyvin, luoksetulossa ennakoi sivulletulon (!!!) ja pääsin puuttumaan siihen, nouto hyvä. Ei pitäis olla siis ongelmia sen tottiksen kanssa :)

Step teki ruutua, höpöilee vieläkin välillä, ei tajua katsoa etukäteen missä ruutu on, mutta hyvin hakee aina paikan kun vaan odotan rauhassa enkä anna lisäkäskyjä. Tehtiin tunnaria kans, se toimi ihan superhyvin, ja kaukot myös oli tosi hyvät, tehtiin koko sarja eikä Pee liikkunut senttiäkään mihinkään suuntaan!!