Olin mukamas päättänyt että pidän Stepsun kanssa tokotaukoa nyt kun sillä on juoksu, kun se on kotona niin nössykkä, että olin ihan varma ettei treeneistäkään tulisi mitään. No, mun hermot kesti taukoa viikon ;) Myönnän, olen tokoaddikti. Tänään käytiin aamulla treenaamassa, ajattelin vähän kokeilla vaan miltä tuntuu ja ottaa jotain ihan pienen pientä. Tärppipäivät alkaa olla varmaan just nyt päällä, häntää kääntää sivuun kun puen sille pöksyjä jalkaan, ja kaikille lenkillä vastaantuleville koirille flirttailee minkä kerkeää. Mutta kun päästään hommiin, niin kaikki tälläinen turha unohtuu :D Tehtiin:

Seuraamista, joka tuntui ihan kivalta! Ei painanut yhtään eikä juuri edistänyt, hyvällä asenteella ja kaikki käännökset oikein hyviä ja tiiviitä.

Liikkeestä seisomista, nyt kun muistin ottaa virittelyt, niin meni 100% oikein, seuraaminenkin jopa ihan siedettävää virittelyjen jälkeen (tein idarin muodossa, eli käännös vasempaan ja vasta sen jälkeen käsky).

Luoksetulon stoppia, puun kierrolla oikein napakka, luoksetulossa takapalkalla, ei yhtä hyvä mutta ihan siedettävä. Kertaalleen vauhtiluoksetulo, tuli -kovaa- :)

Tunnaria yksi kerta väärien kanssa (hajuttomia tosin, kun en saanut ketään apuria mukaan). Otettiin heti luoksetulon perään niin että liikettä alottaessa kierrokset tosi korkeella. Virittely toimi superhyvin, kapuloille rauhallisesti, nuuski kertaalleen läpi ja toi oman, ei koskenut vääriin! Pari kertaa pyöräytti kapulaa palautuksessa, joten otettiin luovutustreeniä pelkällä omalla. En tiedä mikä tässä on, kun on väärät mukana, palautuksessa pureskelee, kun otetaan pelkällä omalla, paluauttaa oikeen nätisti! Outoa...

Kaukoja, meni tosi kivasti! Joka kerta oikea vaihto, matka oli joku 15m, muut vaihdot ihan korrekteja, paitsi m-s tuli pari kertaa yhden askeleen eteenpäin. En tiedä mikä tähän on mennyt, ennen toimi ihan hyvin.

Illalla agilitya Sarpan kanssa. Tehtiin melkeen samaa rataa kun viimeksi, mutta peilikuvana. Yksi hyppy kierrettiin toisin päin, toi ihan hauskaa lisähaastetta, ja keppien tilalla oli puomi. Sara meni tosi kivasti, oli hyvin kuulolla ja hyppäsi hyvin, ei tullut koko treenin aikana kun 1 rima alas. Puomin kontaktit aluksi vähän possuja, piti muistuttaa että uskoi. Otettiin puomia itsenäisesti, kokeilin vähän saada vauhtia siihen sillä että juoksin itse vähän edellä koko ajan. Sara sai kokeilla taas vaihteeksi uuden lainaohjaajan Jaden kanssa (on ehkä ottamassa bortsua ja halusi koittaa miltä se tuntuu ohjata), hienosti meni :) Lopuksi rakennettiin vielä marraskisojen kolmosten A-radan hankala alku ja kokeilin miten saan Saran kanssa sen ohjattua. Ei meinannut irrota kepeillä, töksähti oudosti kun oma liike hidastui, yleensä hakee keppejä niin kovaa ettei huomaa vaikka mä hidastaisin, nyt oli vähän herkkis. Kun kannustin vähän, meni hienosti!