Otettiin kentällä Saran kanssa tokoa. Tarkoitus oli ottaa ruutua mutta eihän siitä mitään tullut kun oli niin tuulista ettei merkit pysynyt paikoillaan sekunttiakaan. Plääh. Otettiin pari pelkkää merkille menoa (merkki on niin matala että se pysyi, harmi kun tuollaisia tötsiä mulla on vaan yks...) Treenattiin myös vauhdikkaampaa maahanmenoa pallon kanssa niin että juoksin Saran kanssa ja autoin kädellä sen aina välillä maahan. Saatiin ihan onnistuneita, tätä pitäisi vaan saada niin paljon treenattua että saataisi se toimimaan myös kauempana musta.
Otettiin yks juoksusta seisominen luoksetulon kera, aivan älyttömän hieno! Sitten perään toinen jossa palkkasin heti seisomisesta. Tätä ei siis ainakaan tarvii stressata pk-kokeessa, menee jo nyt niin sujuvasti!
Otettiin myös kaukkareita naksun kanssa, Sara ei millään meinannut uskoa että ulkona se pitää tehdä samalla tavalla kun sisällä. Treenasin myös pois-käskyä jolla Sara peruuttaa kaukojen välissä, teki pois-käskyllä muutaman tosi hienon maahanmenon, täytyypä harkita jos muuttaisikin tuon maahanmenoksi kun se teki jo valmiiksi sillä täydellisen maahanmenon, hmmm...
Saatiin myös melkoista häiriö-treeniä kun naapurin kettuterrierit oli päässeet karkuun ja molemmat tulivat siihen kyttäämään Sara palloa. Pyysin Saran istumaan ja odotin että naapuri sai haettua koiransa pois. Sara pysyi tosi nätisti ja katsoi mua tosi kärsivän näköisenä "mami auta noi on ällöttäviä!".