Heh, Saralla on ollut aika rankat 2 päivää :) Eilen 2h vanha 500m jälki, ei varmaan ihan kevyttä ainakaan pääkopalle, tänään sitten vähän fyysisempää hommaa eli käytiin Puolarmaarissa ottamassa Saralle ja Dantelle motivaatioviestit. Ilma oli lämmin, ja vaikka pätkä otettiin avoimella niityllä, oli se aika rankka, molemmat oli ihan puhki vikan pätkän jälkeen. Kuumuudella on varmasti osansa asiaan. Mutta hyvällä motivaatiolla juoksi, lopuksi lähetin vielä Stellan Santille niin että Sara ja Dante saivat vaan katsoa kun toisella oli hauskaa, kyllä niistä lähti ääntä! :O

Illalla sitten agitreeneihin. Stepin treeneissä ei ollut muita paikalla kuin me ja kouluttaja-Kaisi, joten saatiin oikeen tehotreeniä. Stepillä tuli vähän hassuja virheitä, aluksi kääntyi muutaman kerran putkessa ympäri ja tuli samasta päästä ulos mistä meni sisään, en tiedä mikä siinä oli pikkuneidillä vikana... Sitten tuli putkesta ulos sellaisella raivolla että meinasi tulla seuraavasta esteestä ohi. Jos tähän asti selvittiin, niin sitten keppikulma tuotti ongelmia, jäin jälkeen edellisessä kohdassa ja olin sijoittunut huonosti pujotteluun nähden jolloin haki 2. välin (avokulma). Kun olin ajoissa, kepit onnistui hienosti. Takaakierrossa tuli pari kertaa rima alas, penne-parka ei oikein vielä hallitse kroppaansa, hankalissa kohdissa se joutuu keskittymään ohjaukseen jolloin rima tulee herkästi alas. Uusinnalla yritti selvästi enemmän ja rima pysyi ylhäällä. Takaaleikkaus hankalassa kulmassa olevalle hypylle onnistui tosi hienosti, ja puomi oli myös oikein hyvä, siihen olen tyytyväinen.

Aikaa oli niin paljon, että Sara ehti myös treenaamaan Stepin radan, Kaisin kanssa ;) Hauska oli katsoa Saran menoa, kyllä se menee tosi hyvin, pääsivät radan puhtaalla ja siistillä nollalla läpi. Sitten vaihtui ryhmä ja rakennettiin uusi rata, joka olikin tosi hankala Mia Laamasen 3-luokan kisarata vähän muokattuna. Etenkin alun hyppykuvio tuotti ongelmia, 3 takaakiertoa peräkkäin, eipä ollut ihan helppo Saran kanssa. Twistillä se lopulta toimi, ja kyllä olikin tosi tiukat käännökset! Välistäveto muurilla ja hypyllä oli vähän hankala, hyppää muurin niin pitkälle... 90 asteen avokulma ei yllättäen tuottanut vaikeuksia! Sara juoksi pienen tauon jälkeen saman radan vielä Kaisin kanssa useampaan kertaan, kyllä siitä jo alkoi huomata että väsyttää, ihmekös ;)

Otin saman radan vielä Stepin kanssa, meni kivasti! Puomin teki ihan sairaan hienosti, se on nopeutunut vielä lisää! Alun hyppykuvio ei ollut niin vaikea Stepin kanssa kuin Saran kanssa, ohjasin eri tavalla ja se toimi ihan hyvin. Aalla hyppäsi kontaktin, siitä sai kunnon läksytykset, ja sen jälkeen teki hyvin.