Tiistain treenit jäi välistä kun olin kipeä, joten jäätiin eilen illalla treenaamaan alkeiskurssikarsintojen jälkeen. Tehtiin ihan hauskaa rataa, joka näytti suunnilleen tältä:

Tehtiin ensin Saran kanssa, ongelmia jo heti lähdössä. Jouduin jättämään tosi lähelle ekaa estettä kun seinä tuli vastaan, ja eka rima alas. Kokeilin jättää seinän viereiselle penkille, että saisi vähän pidemmän ponnistusmatkan ennen ekaa hyppyä. Toka hyppy tuotti kans vaikeuksia, ennakoin voimakkaasti käännöstä, Sara ei totellut suhinaa ja rima alas :/ No, uusi yritys, nyt onnistui. Keppien sisäänmeno oli vaikea, kuten arvelinkin, jäin aika taakse ja pysähdyin, odotin vaan että hakee itse. Vähän aikaa pyöri siellä mutta löytyihän ne kepit. Hypyn 8 käännös vähän kökkö, en oikein ehtinyt kunnolla pyöristää ennen hyppyä, ja valui pitkälle, kierrätin sisäkautta. Puomi oli oikein hyvä, siellä oli namialusta valmiina. Kepeillä lähdin ottamaan etäisyyttä hyvissä ajoin, pujotteli hienosti loppuun. Keinulta putkeen olikin sitten tosi hankala. Kaarratti ihan hirmuisesti, luki koko ajan 2. hypylle ja renkaalle, pysyi kyllä kädessä mutta iso kaari siis tuli. Kokeilin useammalla eri tavalla, koitin vekata, ei auttanut, koitin jäädä itse lähemmäs keinua, silloin meni väärään päähän putkea. No, ehkä kaikkia kaarroksia ei voi saada pois...  Kokeiltin vielä lopuksi uudestaan noita keppejä, ensin niin että lähetin hypyn 14. vierestä, siitä haki ihan ok, sitten vauhdin kanssa, meni hienosti! Ihana Sara, se pujottelee niin kivasti!

Stepin kanssa tehtiin samaa rataa, sillä 2. hyppy oli myös vaikea. Otin haltuun ennen hyppyä, Step sanoi rrräyhhh ja rima alas. Koitin itse olla rauhallisempi, nyt onnistui. Kepeille meno oli aivan ylivoimaisen vaikea, tuntui, ettei Step nähnyt ollenkaan keppien alkupäätä, juoksi vaan suoraan johonkin 3. välin tienoille, vaikka itse olisin mihin sijoittunut. En viitsinyt sitten alkaa hinkkaamaan tuota, kello läheni puolta yötä... Kiepautin Stepin pussista Aalle, tai siis yritin kiepauttaa, sehän sinkosi puomille, hih, huomaa mitä ollaan treenattu :) Aan jälkeinen elämä meni paljon paremmin kun Saralla, Step jää niin hyvin kontaktille, että sain sopivasti etumatkaa ja ehdin pyöristämään ennen 8-hyppyä, siihen aika hyvä kaarros. Puomi oli tosi hieno, kyllä huomaa että kosketusalustasta on ollut hyötyä. Ei ole vieläkään yhtä nopea mitä oli joskus syksyllä, mutta paljon parempi kuin lähiaikoina. Kepit lopetti kesken, joten otettiin uudestaan ja menin pidemmälle saattamaan. Keinun jälkeinen kaarros paljon parempi Stepin kanssa, en tajua miten tää oli muka niin vaikea Saralle. Käytiin tekemässä vielä pari kertaa puomi ja kepit, sitten lopetettiin.

Tässä muutama kuva viikolta:

Ihanaa kun hanki kantaa, helpottaa kovasti koirien elämää!

Ihan aina se hanki ei kuitenkaan kestä Stepin loikkia :)

Kaunis Sarppa <3

Ollaan käyty kahtena iltana Baronan parkkiksella iltalenkin yhteydessä treenaamassa Stepin kanssa merkkiä. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että Step tarjoaa jo merkillä paikkaa, mutta häiriintyy kapulasta sen verran että säheltää kamalasti, pyörii kamalaa vauhtia merkkiä ympäri, tosi vaikea palkata kun ei ole mikrosekuntia kauempaa oikealla paikalla... *huoh* Saran kanssa muistuteltiin paimennuksen suuntakäskyjä, vitsi sillä oli kivaa :) Lähetin kiertämään sellaista suht. isoa betonipömpeliä, hyvin oli suunnat muistissa, right on parantunut huomattavasti, ei ole enää niin toispuoleinen! Lähti tosi kaukaa tekemään kaarta, ja teki yllättäen sellaisia pulleita kaaria! Yleensähän tuo tekee tolpan kierroissa niin että juoksee suoraan kohti tolppaa ja kiertää ihan tolpan läheltä, mutta nyt lähti selkeästi tekemään kaarta! Hassu koira, eikai se oikeasti voi luulla että betonipömpeli on lammaslauma, vaikka olisi kuinka pimeää ;)