Ollaan taas vähän treenailtu, mitäs muutakaan kun on kerran syysloma ja paljon aikaa! Eilen otettiin taas viestiä Stepille, tällä kertaa pidennettiin ekaa pätkää, joka oli nyt reilu 200m pitkä, jäljet ihan lyhyet. Hyvin meni, ei mitään ongelmaa.

Illalla mentiin parin vesikoiran kanssa Niittykummun pallokentälle treenaamaan tokoa. Tein kunnon kehän taas, ruutu ja merkki, ja lisäksi ripottelin koko kentän täyteen palloja ja muita leluja, mitä nyt ikinä repusta löysin. Tehtiin Stepin kanssa seuraamista. Teki aika kivasti, ainoastaan kun käveltiin ruudun läpi, katsahti merkkejä ja meni vähän silmälle. Vaadin korjaamaan ja se palautui nopeasti ja jatkoi työskentelyä ja pääsin palkkaamaan. Jee, oikein hyvin! Paikka on valunut vähän eteen, tän siitä saa kun keskittyy yhteen asiaan niin joku toinen hajoaa... Tehtiin pari istumista, oikein hyviä oli. Sitten luoksetulon maahanmenoa, tosi kivasti pelitti! Sitten ruutua... Tässä otti pahasti häiriötä kentän varusteista, tätä pitää treenata niin että kenttä on täynnä merkkejä, ja ruudussa voisi olla nauhat, jos se vähän helpottaisi. Haki taas sinne hiton oikeaan takakulmaan, mä en tajua mikä juttu tää on, mutta todella sitkeästi se on juurtunut Stepin päähän... Lopuksi otettiin kaukoja (vain ekoja vaihtoja, palkkasin niistä), ja tunnari kertaalleen, oli tosi hyvä!

Saran kanssa hiottiin seuraamisessa paikkaa taaksepäin. Ikuisuusprojekti, mutta mihinkäs meillä on kiire? ;) Otettiin ohjatussa molemmat puolet, oikealta puolelta palautus oli vino. Ruutu pariin kertaan, hyvin meni. Ja loppuun tietty eteenmeno, meni sikalujaa :)

Tänään oltiin reippaita, ja pyöräiltiin Puolarmetsään. Talloin Saralle palauttelevan jäljen, vaikka eipä se näköjään mitään palauttelua tarvinnut. Jana aika lyhyt, joku 7m, jälki vasempaan. Keppejä 4, vanheni joku 40min. Meni hyvin, ekat 2 keppiä nousi hienosti, kolmannella ja neljännellä ei ollut ihan jäljen päällä (possu!) joten meni ohi, palautin vähän matkaa ja meni ok. 

Tehtiin kans esineruutua, ensin Step. Sille 2 esinettä, molemmat jossain 30m tienoilla. Eka löysi sikanopeesti, tokalla pistolla lähti koko ajan vinoon ja kaarsi aina sinne mistä ensimmäinen esine löytyi.  Menin vähän lähemmäs lähettämään, ja kas, johan lähti ja löysi ihan heti. Kyllä vaan Stepsun kannattais kuunnella ohjeita niin heti löytyis... Saralle 3, kaksi takana ja yks edessä. Takaesineet löyty tosi äkkiä, nyt ei ollu mitään ongelmaa ottaa niitä suuhun, en tiedä mikä juttu se oli siellä jälkikokeessa. Etuesineestä paineli yli, taas vaihteeksi... Nosti kyllä lopulta, pääsin kehumaan kun paikallisti hajua.