Viikolla käytiin joka päivä treenaamassa tokoa, keskiviikkona Tiian kanssa häiriötreeniä, muina päivinä yksin jotain pientä. Tuntui ettei mikään suju, ja vähintäänkin puolet liikkeistä oli ihan kesken. Jättöliikkeistä sekotti istumisen ja seisomisen jatkuvasti, kaukoissa ei noussut maasta seisomaan sitten millään, merkille menee hitaasti ja jää vinoon, ohjatussa ei löydä kapuloita, luoksetulo kauhea, noudot luovutukset vinoja, hyppyä ei olla tehty yhtään ja ja ja..... Oli kyllä sellainen fiilis että parempi olisi jättää koko toko SM-kisat väliin, kun mennä sinne nolaamaan itsensä.

Perjantaina käytiin sitten vähän aksaamassa etteivät ajatukset pyörisi vain tokon ympärillä. Ojangossa oli agi-SM teemaepikset, tarjolla Anne Huittisen radoista yhdistelemällä tehty kisaavien (agi)rata. Osallistuin molemmilla, kun Step on liikkunut jo koko viikon ihan puhtaasti. Rata oli varsin haastava, heti alussa puomin alla vinottain suora putki ja sen jälkeen suoraan okseri, sellaisessa kohdassa että ainoa järkevä ohjaus oli leijeröidä puomi. Saran kanssa luotin kyllä että onnistuu, se irtoaa onneksi hyvin. Hyvin se menikin, niinkuin koko rata (no okei yksi kaarros valahti kyllä varsin pitkäksi, ja keinulle en saanut pysähtymään). Pysäytin puomin molemmille kontakteille, aan juoksi hienosti. Saralle nollavoitto :)

Stepsun kanssa kokeilin myös leijeröintiä, vaikka arvasinkin ettei se toimi, varsinkaan kun putken jälkeen oli okseri eli meidän mörköeste. Jäikin okserin eteen epäröimään, kipitin puomi takaa auttamaan, hyppäsi lopulta mutta kolautti rimaa. Puomin alasmeno oli tosi hidas, vaadin siinä kunnon kosketuksen. En kääntänyt riittävästi puomin jälkeen, aan alla oli u-putki, ja kun tuli vinossa kulmassa niin putkeenhan se sujahti eli hyl. Otin uudestaan edelliseltä hypyltä, nyt meni aalle ja siihen hieno kontakti. Keppien suora avokulma onnistui, ja loppurata olikin oikein nättiä! Step hyppäsi ihan normaalisti, eikä yhtään rimaa tullut alas, joten ei se kovin kipeä voi olla :)