Otettiin iltapäivällä tokoa kamalan kuumassa säässä meidän kotikentällä. Tauon jälkeen oli hauskaa treenata, Sarallakin oli ihan hyvä motivaatio helteestä huolimatta. Alotettiin ruudulla, ekalla pallo ruudussa mikä tietenkin hyvä. Tokalla menin itse ruutuun seisomaan ja näytin Saralle oikean paikan ja vapautin pallon kanssa suoraan. Seuraavaksi ilman palloa normaalisti lyhyemmällä matkalla, se meni hienosti, haki hyvin keskikohdan ja pysähtyi nopeasti, siitä palkka. Vikaksi ilman palloa pitkällä matkalla, sekin tosi hyvä, vauhti oli nopea ja pysähdys hyvä ja aivan keskellä ruutua. Kävelin palkkaamaan Saran ja korjasin ruudun pois.
Sitten jatkettiin ohjatulla, eka pelkästään suuntia pallojen kanssa ilman keskimmäistä. Vasen puoli tosi hyvä, oikean puoleista palloa taas ei meinannut millään löytää. Lähti kyllä ekalla oikeaan suuntaan mutta kun ei heti huomannut palloa niin muisti että toisella puolella on myös pallo ja yritti hakea vasemman, kielsin ja lähetin uudestaan, sama juttu. Jätin sitten Saran paikalle ja kävin näyttämässä että kyllä se pallo siellä on, ja sitten lähetin uudestaan, nyt löytyi heti ja Sara oli ihan riemuissaan. Vielä uudestaan oikea ja sitten siirryttiin kapuloihin. Keskellä taas vesipullo, nyt ei kertaakaan edes vilkaissut sitä. Otettiin 2 kertaa molemmat puolet, kaikki tosi hyviä! Vauhti voisi olla vähän kovempi, mutta tän päiväinen helle vaikuttaa siihen todennäköisesti.
Juotin Saran välissä ja muutenkin rauhoittelin sitä ja sitten jatkettiin tunnarilla. Eka pelkkä oman etsintä ja sitten väärien kera. Otettiin 4 toistoa, kolme ekaa tosi hyviä, nuuski kaikki ja toi oikean eikä koskenut muihin. Vikalla keskittyminen vähän herpaantui, Sara ei nuuskinut järjestelmällisesti kapuloita ja siksi ei sattunut kovin nopeasti oman kohdalle, maistoi muutamaa väärää mutta ei yrittänyt tuoda. Kun lopulta pääsi oikean kohdalle, otti heti suuhun ja toi varmasti.
Ihan loppuun muutama kerta luoksetulon loppua ihan kyhyellä matkalla, ne ok.
Kotona illalla otettiin vielä kaukkareita. Seiso-maahan vaihto ihan yhtä huono kun aina ennenkin, en ehdi saada sitä mitenkään valmiiksi ennen kisakauden alkua, joten täytyy selvitä vanhalla. Otettiin seiso-istu vaihtoa niin että pyysin Saraa ensin peruuttamaan ja sitten istu-käsky, että sen mieleen muistuisi taas miten istutaan taaksepäin. Se toimi hyvin ja vaihto alkoi olla entisensä eli hyvä. Muut vaihdot myös hyviä, otin kertaalleen koko sarjan, tuli ehkä 5cm eteenpäin ja sekin pelkästään seisomasta maahanmenon takia.
Laitoin muuten expottia taas Saralle ettei tulisi ikäviä punkki-yllätyksiä...