Aamupäivällä otettiin vielä vikat treenit ennen kisoja. Alotettiin ohjatulla, eka pallojen kanssa ja kun se meni hyvin, laitoin oikean ja vasemman kapulan paikoilleen ja keskimmäisen kohdalle täyden vesipullon, jota Sara voi ottaa suuhun. Otettiin eka vasen puoli, Sara juoksi keskimmäiselle, totesi ettei sitä voi ottaa ja toi vasemman. Otettiin vasen uudestaan, nyt toi suoraan sen. Oikeassa puolessa ei ongelmia. Lopuksi vaihdoin vielä vesipullon tilalle kapulan, kerran Sara yritti tuoda sen, mutta kun kielsin se toi oikean ja saatiin molemmille puolille onnstunut kerta. Mutta saa nähdä, en kyllä usko että tämä onnistuu huomenna...
Otettiin sen jälkeen ruutua, pari kertaa niin että ruudussa oli palkka mutta merkille lähetin koemaisesti. Ruutu mei joka kerralla tosi hienosti, Sara juoksee kovaa vauhtia sinne joka kerta.
Lopuksi vielä merkkiä palkan kanssa sekä yleistä riekkumista. Ruokaa Sara ei saa tänään ollenkaan, niin että huomenna pitäisi namien maistua! (ihan kuin tuolle ahneelle porsaalle ei muka muuten namit kelpaisi...)