Tulin hypärillä kotiin koirien luo, eka käytin Stepin erikseen pihalla ja yritin ottaa kuvia siitä näin 11vk synttärien kunniaksi mutta eipä siitä taaksaan oikeen mitään tullut. Sitten heitin pennun sisään ja Saran kanssa kentälle ottamaan tokoa. Tehtiin luoksetulon pysäytyksiä, maahanmenoa ihan lähietäisyydellä ja seisomista puun kierrolla. Seisomiset oli oikein hienoja! Sitten yksi suora luoksetulo, palkka edestä, sitten yksi stopin kera (hieno!). Sitten ajattelin ottaa seisomasta "tule" kutsulla luoksetuloa, ihan vaan että ei ala ennakoimaan maahanmenoa stopin jälkeen. Jätin Saran seisomaan ja kävelin kauemmaksi, kun takaa alkoi kuulua pientä hipsuttelua. Kurkkasin, ja siellähän Sara hiippaili, ja syöksähti kohti heti kun käännyin. Karjaisin rumasti että hyi ja liero pysähtyi kuin seinään ja näytti hyvin nololta. Siispä otettiin seuraavaksi ihan vaan paikalla seisomista ja kävin palkkaamassa namilla, nyt ei ottanut yhtään askelta. Sitten uusi yritys, sain kutsuttua sen ja palkkasin mun ohi pallollaa. Sitten vielä 1 suora, palkkasin heti pallolla.
Sitten pari tunnaria, ekalla otti heti oman mutta pudotti ja haisteli loppuun ja toi oman, tokalla otti heti oman ja toi.

Sisällä yritin ottaa uudestaan Stepistä kuvia kameran itselaukaisimen avulla, se toimi sentään vähän paremmin, koska Step pysyi seisomassa hienosti namin avulla. Otin myös viikottaisen korkeuden ja painon.
Korkeus: 32cm eli sama kun viikko sitte
Paino: 5,5kg, eli kilo on tullut lisää.

1330700.jpg
Step 11vk

1330703.jpg