Ou nou, BH-koe sen kun lähestyy ja Step ei osaa liikkeestä istumista. Tai siis kyllä se sen välillä tuntuu osaavan mutta nyt ei taas meinannut onnistua ei sitten  millään. Jouduttiin treenaamaan kamalassa mutavellissä kun ahneet ilkimykset jotka eivät halua maksaa Barona-areenan parkkimaksua olivat vallanneet koulun kentän (areenalla oli joku matsi). Alotettiin seuraamisella, vähän vaan hiottiin paikkaa, tosi kivasti Stepsu seurasi! Ei edistänyt juuri lainkaan, käännökset hyviä ja perusasennot nopeita. Sitten tehtiin istumista. Meni maahan, uudestaan maahan, ja vielä kerran maahan... Avun kanssa menee ok, mutta ilman apua menee aina heti maahan. Vahvistelin siis vain käskyä, ei tästä kai päästä muulla kuin treenillä. Lopuksi ruutua, laitoin pitkästä aikaa kehänauhat kun ei  tuullut yhtään. Lähettelin eri suunnista, myös vinottain, ja aika kivasti haki! Jotenkin noi kehänauhat tuntui auttavan, haki tosi hyvin oikeaa paikkaa. Muutaman kerran jäi eteen, en huomioinut ja Step korjasi itse. Sain pidennettyä matkaa jo ihan kivasti, ja ruutu oli siis oikean kokoinen. Kun vein Steppiä ruututreenin jälkeen kiinni, se yritti ilmeisesti kaikkensa ettei joutuisi kiinni ja pikku mun ovela pikku kettu ajatteli että jos tekee tosi nätisti tokoa, niin ehkä mamma innostuu treenaamaan ja silloin ei joudu kiinni. Step tuli tarjoamaan aivan sairaan nättiä seuraamista ilman mitään käskyä, pään asentokin viimeisen päälle täydellinen. Eihän sitä nyt voinut olla huomioimatta ja Pee sai tahtonsa läpi ja tehtiin tarjoamis-seuruuta. Step oli loistava, voi että kun seuraisi aina noin.

Sara pääsi tekemään myös ruutua, kamala vauhti oli päällä mutta tarkkuus vähän hakusessa. Haki ihan mihin sattuu, mutta vaadin täydellistä ja palkkasin vasta sitten. Aika monta kertaa sain siirtää Saraa mut tosi kivasti se sen nykyään kestää. Kun oli saanut palkan oikeesta kohdasta, seuraavat kerrat haki paremmin. Sitten vähän seuraamista, palkkasin namilla pään asennosta. Aika kivasti alkoi Sarakin tarjoamaan sitä, ehkä mä vielä jonkin aikaa jaksan tätä, kunnes kyllästyn ja annan olla ;)

Kotimatkalla pysähdyin vielä yhdelle parkkikselle ottamaan vähän lisää ruutua Stepin kanssa. Nyt en laittanut kehänauhoja ja tein ruudusta vähän pienemmän. Taas haki oikein kivasti, muutaman kerran uskalsin jo yhdistää mukaan ruutuunlähetys-käskyn kun lähti niin määrätietoisesti. Matkaa sain pidennettyä vaikka kuinka paljon, nyt meni jo jonkun 10m oikein hienosti. Stepsuun taitaa päteä myös se, että varmuus tuo mukanaan vauhtia, koska nyt se menee ruutuun jo oikein mukavalla laukalla, vaikka ruutu onkin tyhjä. Ihanaa, vihoin näkyy valoa ruutu-tunnelin päässä! Otettiin loppuun pari vauhtiruutua.