Käytiin Kilon koulun vieressä treenaamassa tokoa bc-porukalla. Alotettiin p-istumisella, otin Saran kanssa. Oltiin piilossa ehkä minuutti, pysyi nätisti, ei ollut liikutellut yhtään jalkoja, oli ihan samassa asennossa kun mihin jätin. Sitten Stepsun kanssa seuraamista, teki harvinaisen hyvin! Yksi pidempi kaavio, paikka pysyi tosi hienosti! Ja hyvin jaksoi keskittyä vaikka oli aivan sairaan kuuma. Tehtiin myös hyppynoutoa vieraalla metallikapulalla, tätä pitää tehdä enemmän, koska Steppiä selvästi inhotti vieras kapula ja se pelleili minkä ehti. Pudotteli kapulaa, yritti luovuttaa sivulle, piti huonolla otteella. Kerran hyppäsi myös tosi huonosti, kolautti ihan kunnolla esteeseen, niin että koko este heilui.

Sara alotti seuraamisella, Iris käskytti meille pienen kaavion. Paikka oli aika takana, outoa! Täyskäännöksen tein vasemmalle, jotenkin se tulee luontevammin. Täytyy tehdä sitä oikealle käännöstä kans joskus... Kisatilanteessa täytyy varmaan katsoa että missä vireessä tekee seuraamisen, ja päättää sitten lennosta. Tehtiin myös tunnari, meni ekalla jo hyvin joten jätettiin siihen. Sitten hyppynoutoa myös Saran kanssa vieraalla kapulalla, se teki ihan normaalisti. Sitten ruutua, siellä oli nauhat ja 2 merkkiä eri puolilla ruutua, että voi lähettää useammasta suunnasta. Sara teki ihan kivasti, haki aika hyvin keskikohtaa, vähän ehkä etupuolelle, mutta katsoo aika kivasti nauhoista, että on kunnolla sisällä. Vauhtia olis toki voinut olla enemmän, mutta kyllä mä ymmärrän ettei Sara halua tehdä ihan täysillä näin kuumalla, pääasia että ylipäätään tekee mitä pyydetään. Merkit aika hyviä kaikki.

Step teki toisessa osassa myöskin ruutua. Sen kanssa 3 toistoa, kahdelta suunnalta. Sitä auttaa nuo nauhat ihan selvästi, haki aivan älyttömän hyvin joka kerta! Hyvä kohta ruudussa ja hyvä vauhti, myös kisamatkalta. Otettiin kertaalleen loppuosa niin että sai juosta leluun kiinni. SItten vähän luoksetulon stoppia, toimi aika kivasti, paremmin kun avossa. Sitten vielä tunnari, vääriä oli aika paljon ja oma niiden joukossa. Lähti hyvin, mutta nosti heti ekan, pudotti, alkoi nuuskimaan ja toi oman. Eli pikkuisen voisi olla rauhallisempi, Stepill ihan selvästi on huomattavissa syy-seuraus suhde maistelun ja vireen välillä. Luovutus tosi hyvä, ei pureskellut.

Mentiin sitten suoraan treeneistä Tiian ja koirien kanssa Haukilahteen uimaan. Voi että miten lämmintä vesi oli! Olipa mukavaa päästä ihan kunnolla uimaan, koirillakin oli hauskaa. Step ui jo ihan oma-alotteisesti meidän mukana, sen tekniikka on parantunut huimasti! Tässä muutama kuva rannalta:

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

_small.jpg

Kuvat: Tiia Hämäläinen