Maanantaina koulun jälkeen hakua Tuupakassa. Tarkoitus oli ottaa ihan mukava ja helppo treeni Saralle, ihan vaan suoria pistoja.... Nojoo, ei ihan onnistunut. Ekalla pistolla oli tarkoitus löytää etukulmasta umpparista maalimies ja tehdä sinne palkaton ilmaisu. No, teki kyllä ihan ok piston ja oli käynyt niin lähellä piiloa, että maalimies oli kuullut sen, mutta ei jostain syystä ilmaissut vaan jatkoi matkaa ja nosti alueen puolivälistä seuraavan maalimiehen, joka oli jo valmiina piilossa. Sinne ilmaisu. No, laitoin uudestaan etukulmaan, ja taaskaan ei löytänyt, teki tyhjän. Laitoin vielä uudestaan, nyt sitten löysi ja ilmaisi, ilmaisu itse oli hyvä. Joko a) se arvasi että tämä on palkaton, eikä halunnut nostaa maalimiestä vaikka tiesikin, että siellä on sellainen, tai sitten b) se ei vaan yksinkertaisesti saanut hajua maalimiehestä kun kulki tuulen väärällä puolella, koska tämä on kyllä tosi outoa, että Saralta jää maalimies metsään. Toivon todella että kyseessä on vaihtoehto b... Sitten vasempaan etukulmaan, sieltä sai hajun jo keskilinjalle, ja hieno ilmaisu. Laitoin sitten oikealle tyhjälle, että vasemman puolen maalimies ehtisi siirtyä. Ihan hienon tyhjän teki, vaikka olikin jo tutkinut suurimman osan alueesta. Sitten vasemmalle, ihan hieno suora pisto ja ilmaisu. Sitten vielä oikealle takakulmaan, yritti lähteä oikomaan joten huusin pois ja laitoin uusiksi, nyt meni suoraan ja löysi. 

Tässä vielä havainnollistavat kuvat siitä, mitä käy kun ei mennyt ihan kuin strömsössä:

Toteutus


Mentiin treenien jälkeen vielä esineruutuilemaan. Ja johan oli tämäkin taas vaikeaa... Saralle 3 esinettä, 2 takana ja 1 edessä. Kaikki esineet oli Fiian, eli vieraan hajuisia. Eka takaesine nousi suht helpolla, sen jälkeen kestikin ikuisuuden ennenkuin etuesine nousi. Meni monta kertaa läheltä, ja näytti siltä kun saisi hajun, mutta ei nostanut. Useamman kerran kun oli mennyt yli, ärähdin siitä, ja Sara hiippaili happaman näköisenä esineelle ja toi... Hitto vie, se tiesi koko ajan missä esine oli, eli aivan sama ilmiö kuin silloin kesällä kokeessa. Vika takaesine ei sitten noussut millään. Irtosi kyllä hyvin taakse, mutta ei vaan löytänyt, ei millään. No, vähän aikaa annoin työskennellä, mutta kun ei näyttänyt kovin tehokkaalta Saran työskentely, otin siltä liivit pois ja laitoin puuhun kiinni, ja Step sai mennä etsimään. Stepille tämä oli helppo nakki, yksi pisto ja yksi esine. Fiia vei esineen uudestaan piiloon ja Sara sai tulla kokeilemaan vielä, josko se sittenkin löytyisi. No löytyihän se, kun Sara oli vähän aikaa saanut miettiä syntyjä syviä :D

Tänään Stepsulla oli vähän ikävämpää ohjelmaa luvassa, sillä Step kävi Apexissa steriloitavana, ja samalla siltä poistettiin etujalasta pieni ihokasvain. Nyt pieni potilas nukkuu hai kainalossa, ja seuraavat viikot otetaan rauhallisesti.