Perjantaina käytiin Tiian kanssa tokoilemassa hurmaavassa pikku tihkusateessa Purinan läheisellä hiekkakentällä. Fizz teki ruutua, noutoa, seuraamista ja tunnaria. Ruutu oli nyt aika vaikea, keltaiset merkit erottuivat tosi huonosti hiekkakentältä hämärässä ja kellertävässä valossa, ja ruutu oli vähän isompikin kuin mitä olen tehnyt. Meni kyllä ihan ok, mutta ei ihan niin määrätietoisesti kuin viimeksi. Noudot toimi kivasti muuten, mutta ei olla otettu riittävästi taas vähään aikaan luovutuksia kun oli aika vino. Lisäksi olen näköjään palkannut liikaa oikeasta kädestä, täytyypä vaihdella palkan suuntaa ettei tule toispuoleiseksi. Vauhti ja asenne on nyt kunnossa :) Seuraaminen oli ihan hyvää myös, tehtiin jo vähän pidempää pätkää, ehkä jotain 15-20 askelta ilman palkkaa. Tarjosi liikkeestä istumista aina välillä ihan spontaanisti :D Tunnarinpiilotuksen on tajunnut jo, ja nyt oli sitten jo liikaa vauhtia siinä, nostot oli rumia. Tätä ei ehkä vielä voi ottaa treeneihin mukaan, on liian korkeassa vireessä. Saatiin myös kunnon häiriötreenit samalla, kun viereisellä skeittirampilla oli riehakkaita lapsia leikkimässä. Fizz ei välittänyt yhtään vaikka menin aivan tarkoituksella kentän reunaan mahdollisimman lähelle lapsia treenaamaan. 

Perjantaina oli myös Halloween, ja Fizz osallistui etkoiluun näin:

2014-10-31%2019.51.17.jpg

Lauantaina nautittiin kauniista syyspäivästä Ojangossa aksan merkeissä Jennin ja Villen ja Rhon kanssa. Fizz teki nyt jo 6 estettä peräkkäin :) Rakensin soikion muotoisen "radan" kahdesta mutkaputkesta, 3 hypystä ja pituudesta. Fizz oli oikein hieno <3 Putkiin saisi ampua kovempaa, niihin voitaisiin keskittyä seuraavaksi. Muuten menikin ihan lujaa, ja ei juuri yrittänyt ohittaa esteitä. Pituuden teki 100% oikein, olihan tämä nyt jo 3. kerta kun treenattiin sitä. Rimat oli ihan kaikista alimmassa kannakkeessa, eli jotain 10-15cm ja pituudessa 3 palikkaa ihan lähekkäin. "Rata"treenin jälkeen tehtiin puomia, juostiin vielä tämä kerta läpi, ja kyllähän se hienosti juoksi. Lopuksi vielä vauvakeinua, tämä oli jo parempi kuin viimeksi! Koko ajan nopeutuu :) Step teki keppejä, paljon. Enimmäkseen sisäänmenot onnistuivat, mutta nyt puolestaan loppupää oli vaikea kun tarkoituksella en auttanut sitä liikkeellä.

Tässä huonolaatuisella videolla kala-agiliitoa :)

Sunnuntaina harmaassa sadesäässä Stepsun kanssa hakutreeneihin. Otin pari tyhjää pistoa ja 4 löytöä. Pistot on kyllä suoria, mutta ei oikein etene vaan tyhjät oli kaikki ihan piikkipistoja. Maalimiehet löytyy kyllä, ja ilmaisut oli oikein hienot ja korrektit. Ehkä se riittää meille ek-haussa...

Fizz pääsi samalla reissulla tekemään jäljen. Pituutta joku 100m, nameja tosi vaihtelevasti, välillä oli useampi peräkkäin ja muutama 4-5 tyhjää askelta putkeen. Nyt on selvästi menossa joku vaihe, missä kokeilee, kannattaako jälkeä pitkin mennä vai löytyisikö nameja muualtakin. Harhautui useampaan otteeseen jäljeltä, mutta palasi aina itse takaisin ja palkkautui kun löysi jäljeltä taas lisää namia. Hyvä vaan jos itse oppii yrityksen ja erehdyksen kautta, että jäljellä kannattaa pysyä.