Käytiin iltapäivällä treenaamassa tokoa, ensin jousenkaaren koulun kentällä, josta jouduttiin aika pian siirtymään kun siellä alkoi joktut futistreenit. Onneksi ehdittiin tehdä isolla kentällä ruutua, se oli tarkoitus sinne menossakin. Tehtiin eka Stepin kanssa seuraamista, naksuttelin pään asennosta, meni tosi kivasti! Sitten ruutua, olin laittanut häiriöksi ruudun viereen pätkän kehänauhaa. Haki katseella hienosti ruudun, ja lähetyksellä hakeutui heti ruutuun, meni aika reunaan joten odotin että korjaa, ja niinhän se tekikin ja pääsin palkkaamaan. Otettiin toisesta suunnasta, nyt haki heti oikean paikan, hyvä Pee! 

Toisella kentällä otettiin eka metallinoutoa, ensin yksi vauhtinouto pitkästä aikaa kun ei ole enää pudotellut, ja sitten yksi kokonainen. Nouto oli aivan mielettömän hieno, tosi nopea mutta kuitenkin korrekti -luovutukseen asti. Siinä tuli joku ihme aivokatkos, hidasti joku 1m ennen mua ja jäi siihen istumaan, odotin vaan hiljaa ja korjasi sitten itse. Otettiin pari luovutusta ihan lyhyellä matkalla, ei mitään ongelmaa. Sitten luoksetuloa merkin ja puun kierrolla, stoppi joka kerta tosi hyvä, maahanmenossa tarjosi eka seisomista, meni maahan kun muistin sanoa riittävän painokkaasti. Sitten tunnaria, eka namin kanssa, joka oli näköjään virhe. Nyt täytyy kiireesti lopettaa tuo namin käyttäminen kapuloiden seassa, Step ihan selvästi etsii namia eikä kapuloita, ja kun namia ei löydy, vasta sitten haistelee kapuloita, en tykkää yhtään. Otettiin 2 toistoa ilman namia, mutta aina vaan etsi namia ja vähän kuin sattumalta nappasi oman sieltä. Lopuksi kaukot, ne sentään meni aivan sairaan hyvin, kaikki vaihdot onnistui!

Saran kanssa otettiin pitkästä aikaa vähän tokojuttuja. Merkkiä tehtiin niin että laitoin kiertämään puuta ja siitä suoraan merkille, meni kovaa. Sitten tunnaria, 3 toistoa, aivan sairaan hyviä kaikki! Lopuksi eteenmeno, seuraamisessa vaadin kunnon paikan ennen kun pääsi eteen.