Tuplanollaa lähdettiin hakemaan Stadi Gameseista mutta muut sortin tuplia vaan saatiin... Lauantaina eka oli agirata, tuomarina joku ulkomaalainen. Oli ihan suht vaikea rata, joka meni ohjauksellisesti yllättävän hyvin, ei mitään järkkyjä kaarroksia tai mitään, mutta mutta... Puomin alasmenon loikkasi, voi porsaiden porsas! Hidasti kyllä ennen sitä mutta vapautti itsensä liian aikaisin. Olen sille vieläkin vihainen siitä. Aan otin sitten tosi tiukalla käskytyksellä ja keinunkin teki nätisti. Lisäksi okserin korkeampi rima tuli alas, luulen että käskytin juuri kun oli hyppäämässä. Tulos 10vp ajassa -8,62. Aika on tosi hidas, 4 sekkaa hitaampi kuin radan voittaneella Rhetillä, en tiedä mistä kiikastaa, jotenkin tuntuikin kamalan hitaalta.

Toka rata oli Ritva Herralan hyppis, oikein hauska ja vauhdikas, ei kovin vaikea. Mutta niin vaan me siitäkin onnistuttiin saamaan virheitä. Kolmas rima tuli alas, en tiedä miksi, ohjasin ihan ok, ja kepeille ei jälleen kerran hidastanut ja ei siksi taipunut 2. väliin. Kukahan tuolle hölmölle kertoisi ettei kepeille ihan oikeesti voi mennä samaa vauhtia kun putkeen... Tulos 10vp ajassa -5,66. Nyt tuntui jo vauhdikkaammalta, etenemä oli jotain reilu 4m/s vaikka tuli kielto kepeiltä ja sen korjaamiseen meni paljon aikaa.

Tänään jatkettiin, ensin Ritva Herralan agirata. Tosi kiva rata, sujuva mutta kuitenkin ihan haastava. Sara teki todella kauniisti, puomilla hidasti nyt hienosti ja odotti että vapautan, se otettiin pitkään ja hartaasti. Parin hypyn suoralla vika kaarros meni pitkäksi, ja siinä kaarrattaessa raapaisi tassuilla Aata. Voi paska! Tosi nätti ja puhdas rata muuten, aikakin ihan ok, 2sek hitaampi kuin Rhetillä joka oli jälleen nopein, eli mitäköhän ihme himmailua se oli eilen ekalla radalla... No, ei mahda mitään, hyl.

Toka rata oli hyppäri, paljon vaikeampi kuin agirata. Rataantutustumisessa jo ajattelin että tää ei ole meidän rata, kamalia kohtia Saralle. Niinpä niin, toka rima alas (en käsitä, ei siinä ollut mitään ihmeellistä...), ja kolmannen hypyn jälkeen karkasi selän takaa putkeen. Olis pitänyt lopettaa vaan siihen ja antaa vähän kurinpalautusta, mutta ei. Tehtiin rata loppuun, ainoa hyvä kohta oli se että haki kepin jyrkästä avokulmasta ekalla yrittämällä oikein. Tulos hyl 

Otin Stepin kanssa vähän lämppähypyillä, meni aika kivasti 65cm rimoja! Muutenkin tuntui hauskalta ohjata. Eihän se niin nopea ole kuin Sara, mutta se on myös paljon helpompi kääntää. Stepin sukulaisia oli paikalla runsaasti, näin ekaa kertaa Stepsun Vaasassa asuvaa puoli-siskoa Gimmaa (Flamman&Spacen pentu). Oli aika ihana ;)