Otettiin jälleen tokoa, kai tässä pitäis alkaa nyt sitten säännöllisesti treenaamaan, kun ilmotin Saran kisoihinkin 29.3. Siihen on vielä aikaa, mutta ajattelin valmistautua nyt hyvin, jos vaikka saataisi se 3. ykkönen...
Tein valmiiksi ruudun jonne pallo sekä merkki oikealle paikalle ja alotettiin sillä. Eka pari pelkkää merkille menoa, eka oli hidas ja aika kyttäävä joten kutsuin vaan pois, innostin vähän lisää ja sitten lähetys, tämä oli oikein hieno. Palkka pallolla ja sama uudestaan, taas oli hyvä. Sitten vein kädellä merkille ja lähetin siitä ruutuun. Sara lähti tosi kovaa ja syöksyi pallolle, juoksin ruutuun leikkimään sen kanssa. Sama uudestaan toiselta puolelta merkkiä, ja sitten kerran puolesta välistä matkaa ruutuun ilman että siellä oli mitään. Sekin tosi nopea, pysähtyi hyvin ja siitä pallo palkaksi.
Sitten kokeiltiin vähän uudenlaista tapaa jolla ajattelin lähteä luoksetulon pysäytyksiä työstämään, eli takapalkkausta. En tiedä miksi en ole aikaisemmin treenannut takapalkalla, nyt ajattelin huvikseni testata. (Alan kouluttamaan ATD:ssä tokoryhmää ensi kuussa ja takapalkkaus on kuitenkin aika yleinen tapa Tein pari toistoa niin että jätin Saran makaamaan ja pallon sen taakse, kävelin vähän matkan päähän ja vapautin sen pallolle. Sitten pari kertaa niin että kutsuin Saran luokse ja palkkasin selkäni taakse pallolle. Sara tuli 2 ekaa kertaa tosi hitaasti, sitten alkoi vauhti kasvaa normaaliksi.
Otettiin tunnaria, 2 toistoa ja kapulat oli rivissä. Molemmat oli erinomaisen hienoja.
Loppuun sitten vähän seuraamista namipalkalla, Sara oli tosi innokas!

Eilen iltalenkillä innostuin treenaamaan tolpankiertoa jota ollaan vähän käytetty tokossa stoppejen kanssa. Vaihdoin käskyksi "takaa" joka on agilityssa käsky jolla Sara kiertää esteen taakse ja hyppää mua kohti. Nyt voin treenata kiertämistä muuallakin kun agilitytreeneissä. Sara jotenkin kuvitteli että nyt tehdään oikeasti agilitya, tai ainakin vauhti ja vietti oli sen mukaiset.