Vietettiin taas Stephanie Liimakorvan viikkopäivää, tietenkin viikottaisten mittaus-, punnitus- ja kuvaustuokioiden parissa. Stepillä on ollut taas liimat korvissa tällä viikolla muutaman päivän ajan, mut eilen korvien välissä oleva naru oli taas (vaihteeksi) irronnut. En vielä jaksanut leikata liimakökköjä pois sen korvista, olkoon siinä jos vaikka niitä pitää vielä laittaa. Nyt sen korvat tosin on ihan söpöt ja aika samanlaiset, ties vaikka jäisivät tuollaisiksi. Hampaita senkus tippuu, tänään päivällä oli lähtenyt ylhäältä toinen etummaisista. Tästä pennestä on tullut nyt lähiaikoina melkoinen sylivauva, kun istun tässä esim. tietokoneella niin se kaikista mieluiten tunkisi tähän mun syliin, ja jos nostan sen pois, se kiipeää heti takaisin. Siinä se sitten lötköttää tyytyväisenä. Ihme tyyppi, Sara on aina inhonnut kun sitä yrittää ottaa syliin. 

Korkeus: 38,5cm
Paino: eilisen ell. vaa'an mukaan 7kg, meidän vaa'an punnitusten keskiarvo 7,6kg. Niin että varmaan jotain vähän reilu 7kg.

1432498.jpg
Step 16vk (sen vatsalinja näyttää tosi hassulta, mut se taitaa johtua sen värityksestä, kun karva tuossa ylävatsassa/rintakehässä on valkoista, eikä erotu ympäristöstä. Ei sillä tunnusteltaessa ole mitään tuollaista pömppö-vatsaa miltä kuvassa näyttää.

1432503.jpg
Meidän söpöliini

Eilen illalla käytiin tapaamassa Eevaa ja Tarmoa metsässä. Kun oltiin lähdössä kotiin, aloin huutelemaan koiria kun kumpaakaan ei näkynyt missään. Sara tuli melkein heti, mut Steppiä sain huudella ties kuinka kauan eikä missään näkynyt. Sitten se vihdoin tuli, ja suu kävi kovasti. Kehuin sitä kun se tuli kovaa luokse, mutta kun se tuli siihen lähemmäs, niin hyi kamala mikä haju!! Se söi jotain paskaa, iso kökkö oli vielä suussa ja kaula ja jalat oli ihan ruskeat. Nappasin kakaran niskavilloista kiinni ja ruohotupon avulla kaivoin kökäreen sen kurkusta, kun irti-käskystä ei ollut mitään hyötyä. Samalla toruin sitä ja kun suu oli tyhjä, pidin varsin pitkän puhuttelun että paskaa EI syödä prkl!!. Oli sen järkeen varsin nöyrää tyttöä, kulki metrin mun takana eikä tosiaankaan yrittänyt vetää mitä yleensä siis tekee. Ja hyi sitä hajua!! Hajusta päätellen kakka ei kyllä ollut koirasta peräisin, ennemminkin ihmisestä. Kotona sitten heti suihkuun haisunäädän kanssa, sain pestä sen shampoolla kahteen kertaan ja silti se haisi vielä. Yäk, koirat osaa olla todella ällöttäviä!!! :(