Tänään olin hyvin aktiivinen, otettiin metsälenkin yhteydessä esineitä piiitkästä aikaa. Saran kanssa ollaan tehty esineitä varmaan viimeksi Norjassa, Stepin kanssa vielä pidempi aika sitten. Hyi mua, sietäis hävetä. Talloin n. 30x50 ruudun ja otin Stepin ensin. Vein sille oikein näkyvästi n. 10m päähän villasukan ja lähetin hakemaan. Pennen mielestä tää oli ihan lasten leikkiä, kiikutti sen heti takaisin mulle. Koitin sitten hämätä vähän, vein sukan kiertämällä pienen kaaren, niin että Step ei menisi mun jälkeä pitkin, mutta ei se pennelle tuottanut ongelmaa, löysi ihan heti. Sitten vaihdoin esinettä, otettiin nahkaisella kaulapannalla. "Mutta eihän kaulapanta ole mikään esine, ei sitä voi tuoda.." Step sanoi. Lähti hienosti nuuskimaan, meni kaulapannalle, ja ihan selvästi merkkasi sen, mutta ei ottanut, jatkoi vaan etsimistä. Step etsi vaikka kuinka kauan, kävi monta kertaa tarkastamassa pannan mutta ei, ei se voi olla esine, ja jatkoi matkaa. Kävin koskemassa pantaa uudestaan, mutta ei vieläkään! Kyse ei todellakaan ole siitä etteikö se haisisi ihmiseltä, vaan Step oli päättänyt että se ei ole esine eikä sitä tuoda. Menin itse lähemmäs pantaa, ja kun Step meni pannan luo, kehuin ja sain sillä sen tuomaan. Täytyy siis alkaa ottaa vaikeampia esineitä Stepille, ettei se opi et kaikki esineet on jotai sukkia tai hanskoja.

Saralle puolestaan tauko oli tehnyt hyvää, se teki aivan sairaan hienon ruudun. Eka esine (se villasukka) oli oikeessa takakulmassa, löytyi helposti ekalla pistolla, Sara juoksi ruudussa ihan miljoonaa. Toka esine (panta) löytyi heti tokalla pistolla, ei Saralla ollut mitään ongelmaa sen kanssa niinkuin tuolla yhdellä. Vika esine (hiuskoriste) löytyi sairaan hienosti, Sara lähti pistolla uppoamaan sairasta vauhtia, sai matkalla hajun ja stoppasi kuin seinään, paikallisti esineen ja nosti heti. Työskentely näytti samalta kuin Saran ollessa nuori, sehän oli siis pienenä tosi taitava esineruudussa, työskenteli tosi hyvin ilmavainulla, en tiedä mitä tapahtui koska yhtäkkiä Sara tuntui unohtaneen koko homman ja on ollut siitä lähtien ihan onneton ruudussa.

Napsin muutaman kuvan lenkillä:

IMG_1935.jpg?t=1228929902

IMG_1936.jpg?t=1228929930

IMG_1943.jpg?t=1228929961

IMG_1953.jpg?t=1228929995

Olin tänään myös toisella tapaa hyvin edistyksellinen, olin Santin kanssa shoppailemassa, ja kun Santi osti itselleen InterSportista hienot nappikset agilityyn, alkoi munkin tehdä kamalasti mieli... En mä ollut edes harkinnut ostavani sellaisia, kun lenkkareillakin pääsee juoksemaan ihan hyvin, mutta toisaalta, ne ei maksanu kun 14,95e ja on niissä kuitenkin paljon parempi pito... Niin että pakkohan munkin oli ostaa nappikset. Nyt täytyy varmaan mennä heti tammikussa Hyvinkäälle kisaamaan että voin testata uusia kenkiä tekonurmella :DDD