Tänään illalla otettiin Saran kanssa ihan pieni tokotreeni, tässä vaiheessa ennen kisaa en viitsi enää mitään pitkää treeniä ottaa, ennenmminkin lyhyitä tuokiota joissa motivaatiota kasvatetaan. Alotettiin ohjatulla, otettiin jälleen palloilla, ensi molemmille puolille kerran niin että heitin pallon samalla kun sanoin käskyn, se meni tietysti hyvin. Sitten niin että pallot valmiiksi paikoillaan ja keskimmäinen oli mukana. Itse seisoin melko lähellä Saraa kun annoin käskyt. Se lähti joka kerta kovaa vauhtia ja toi oikean, ei edes vilkaissut keskimmäistä. Otettiin 2 kertaa molemmat puolet, lopuksi pidensin jo matkaa välillä merkki-minä. Pallot/kapulat pidän aina samalla 10m etäisyydellä merkistä, ja pallojen väli on se 5m mitä kisoissakin kapuloiden väli on. Eli tämä meni tosi hyvin!
Sitten otettiin luoksetuloa, ensin vähän seisomaanjäämistä, siinä Sara yrittää aina aluksi mennä maahan mutta kun on pari kertaa otettu, se muistuu taas mieleen. Kun se tekee pysähdyksen, se on nopea ja hyvä. Otettiin myös muutama kerta ihan lyheyllä matkalla luoksetulon vikaa pätkää, palkkasin meidän uudella patukalla johon Sara on ihan hulluna. Vauhtia riitti! :D
Otettiin kerran merkki niin että pallo oli merkin takana ilman että Sara näki sen viemisen, se teki liikkeen tosi vauhdikkaasti.
Lopuksi tunnaria 3 kertaa. 2 ekaa tosi hienoja, oikeastaan täydellisiä, en keksi mitään moittimista mutta vikalla Sara oli vähän kärsimätön, maistoi yhtä väärää nuuskiessaan mutta toi oikean kuitenkin. Ylipäätään Saralla oli nyt ehkä vähän liian kova vauhti päällä tunnarissa, keskittyminen kärsii.
Lopuksi leikitin vielä patukan kanssa, Sara oli ihan riemuissaan.