Stepin kanssa ollaan treenattu nyt vain sisällä tokoa, ulkona on niin kamalan kylmä ja paljon lunta... Ollaan tehty tunnaria (äiskän avulla, että saadaan hajua kapuloihin), oikein hyvällä menestyksellä. 2 toistoa, molemmilla kerroilla rauhallinen nuuskiminen ja ei koskenut vääriin, toi oman. Kaukoja, nekin oikein hyviä. Luoksetulon maahanmenoa, kerran tarjosi seisomista, muuten ok, liukuu hauskasti kun menee niin nopsaan maahan :) Vähän myös eteentuloja, siinä meinaa olla kärsimätön, joten olen tarkoituksella odottanut kauan ennen kun otan sivulle.

Saran kanssa oltiin eilen Juvanmalmilla treenaamassa agia. Stepsu on aivastanut muutaman kerran, joten en uskaltanut ottaa sitä mukaan, ja pidän sen muutenkin levossa, että olisi varmana terve viikonloppuna. Rata näytti tältä: (heh, kopioin törkeesti Tiian blogista kun en jaksa piirtää itse)

 

Alun otin vastaan seisoen 3. hypyn edessä, siitä ihan pienellä työnnöllä 2. hyppy ja lähdin itse jo peruuttamaan 4. hyppyä kohden, taipui tosi kivasti väliin, ja neloselle. Menin itse valssaamaan putken ja nelosen väliin, ja pysyin siellä, tää meni tosi hyvin! Sara kääntyi tosi tiukkaan ja ei missään välissä lukenut putkea. Kepeillä lähetin sisäänmenossa ja juoksin tekemään persjätön keppien jälkeen, hienosti malttoi pujotella loppuun. Aan kontakti huono, koska jouduin itse ennakoimaan käännöstä, Sara ei meinaa millään mennä loppuun asti vaan reagoi heti käännökseen, höh... Pöytä oli ihan hyvä, mulla oli siellä lelu valmiina odottamassa, jätettiin se sinne sitten kun jatkettiin. Puomi oikein hieno, hidasti kontaktille niin että pääsin sen ohi (me tehtiin puomin jälkeinen hyppy toiselta puolelta) ja työntämään taakse. Putkelta meinasi kääntyä suoraan kohti maalihyppyä, siinä piti oikein kunnolla ohjata että hyppäsi 17 hypyn. Tuo on ainoa kohta mikä olisi kisatilanteessa mennyt pieleen, olisin ennakoinut käännöstä ja olisi tullut kielto... Muuten Sarppa oli loistava, yhtään rimaa ei tullut alas ja muutenkin hyppäsi tosi hienosti, käännökset ihan siivekkeitä nuollen ja kepit Saramaisen nopeat.