Eilen mentiin päivällä Taliin treenailemaan tottista, Tia ja koirat ja Cia ja Remu tulivat myös. Alotettiin Stepin kanssa, otettiin ensin 80cm hypyllä jossa on ne harjakset. Ei meinannut onnistua millään, kyllähän se yli meni mutta kosketuksella... En tiedä mikä on vialla kun kyllähän se viimeksi meni metrisenkin ihan puhtaasti. Pari kertaa hyppäsi hyvin, eli ei se siitä ole kiinni etteikö se pääsisi.. Esteessä ei ollut onneksi mitään ongelmaa, pomppaa edelleen tosi korkeelta mut tykkää kuitenkin mennä sitä, otin myös niin että meni noutokapula suussa, ei siinäkään mitään ongelmaa. Otettiin myös noutoa 650g kapulalla mitä ei olla kokeiltu pitkään aikaan, hyvin meni.

Saran kanssa alotettiin paikallaololla, menin aika kauas suojelupiilon taake näkösuojaan. Samaan aikaan kentällä treenasi iso mali jota hetsattiin ja joka sai juoksennella sitten ympäri kenttää. Saraa taisi pikkaise hirvittää, ja se nousi istumaan makuussa :O Kävin palauttamassa maahan, kyllä oli nolon näköinen! Tätä täytyy muistaa treenata, mut onneksi pk-kisoissa koirat ei juoksentele holtittomasti ympäri kenttää tottiksessa, niin Saran ei tarvii pelätä. Sitten tehtiin pieni pätkä seuraamista, meni ihan hyvin. Otettiin kaikki jätöt, onnistui kaikki ekalla yrittämällä. Sitten esteille. Otettiin ensin kokonainen hyppynouto, musta näytti että olisi koskenut mennessä, mutta mitään ääntä ei kuulunut, ei kai se sitten meni puhtaasti, takaisin tuli ainakin hyvin. Otettiin pallon kanssa, meni taas hyvin. Estenouto myös ekana kokonaisena, heitin vinoon mutta eipä se Saraa haitannut, hienosti toi esteen kautta. Sitten pallolla toinen, ja hauskaa oli. Lopuksi eteenmeno, otettiin eri suuntaan kuin viimeksi. Ja voi hitto, sehän muisti missä pallo oli edellisellä kerralla ja lähti sinnepäin etsiskelemään, eikä ollenkaan sinne mihin lähetin. Otin uudestaa sivulle ja valmistelin sitä kunnolla, pidin huolen että se katsoo oikeaan suuntaan. Nyt lähtikin oikein hyvin ja irtosi pitkälle, ei kuitenkaan nähnyt palloa kuin vasta ihan läheltä. Otettiin sitten vielä niin että heitin pallon valmiiksi niin että Sara näki, ja raahasin pannasta kauemmas ja lähetin. Kyllä meni ja kovaa ;)

Illalla sitten Santin ja Ruokosten kanssa treenaamaan viestiä. Oltiin Kirkkonummella Kauhalassa, oikein kiva paikka! Rata kulki enimmäkseen polkua pitkin, muut pätkät lyhyitä, mutta 2. jälki n. 400m ja teki jonkun kiemuran. Sara juoksi ekana, oikein hyvällä motivaatiolla. Jäljellä oli oikaissut mutkan, ylläri... Mutta hyvin meni kaiken kaikkiaan, ei pitäisi siis olla mitään ongelmaa vaikka 2. jälki onkin vähän pidempi.