Ollaan oltu laiskoja treenaajia, ehkä pitäisi muuttaa tämä blogi sisustusblogiksi treeniblogin sijaan... No käytiin tänään hakutreeneissä Sarmun kanssa. Saralle 4 suoraa löytöä, ekaan ilmaisu ja muut suorapalkalla. Unohdin ottaa valjaat mukaan, joten näytölle sai mennä ihan yksinään ilman että roikun perässä :D Eka pisto oli tosi hyvä, tokalla löysi kans heti mutta maalimies unohti suorapalkata ja toikin rullan, mä olin kuitenkin lähtenyt jo kävelemään piiilolle joten Sara tulkitsi tämän niin ettei tarvinnutkaan tehdä ilmaisua ja meni itsenäisesti takaisin maalimiehelle, en siis laittanut näytölle. Kolmannella oli vähän possu, kääntyi liian aikaisin eteenpäin aluetta eikä uponnut viiteenkymppiin ja ukko jäi löytymättä. Laitoin uudestaan, nyt malttoi tehdä suoran piston ja löysikin helposti. Vika kans hieno ja suora.

Tänään illalla käytiin Stepsun kanssa tokoilemassa kun se ei päässyt hakutreeneissä tekemään mitään. Otin zetaa, luoksetulon stoppia, seuraamista ja merkkiä. Zetassa seurautin kahteen kertaan kaikki matkat, ekalla siis käveltiin vaan suoraan, kiersin merkin ja vasta kun tultiin uudestaan, tein asennon. Toimi ihan hyvin, kaikki asennot ok. Tehtiin myös zetan asentoja ilman seuraamista, kuunteli tosi tarkkaan ja kaikki oikein. Luoksetulon stopit oli enimmäkseen kamalia, en todellakaan tiedä, mitä tekisin näille. Seuraaminen oli ihan kivaa, kiinnitin erityisesti huomiota siihen että kehuin suullisesti ennen palkkaa. Merkillä tein niin, että virittelin merkille mutta sitten teinkin ensin jotain muuta, esim. luoksetulon loppuasennon, sivulta maahan tai seuraamista pikkupätkän, ennen kuin pääsi merkille. Merkillä en palkannut lelulla vaan kehuin ja annoin namia. Toimi ihan yllättävän kivasti, kyttäys väheni selvästi ja teki hienoja suoria merkkejä!

Kotona ollaan touhuttu taas innolla, pikkuhiljaa täällä alkaa näyttää siltä kuin olin haaveillutkin :) Loppusyksystä sain mun makuuhuoneen "leponurkan" valmiiksi kun ostin kauan himoitsemani lampaantaljan.

IMG_0109-normal.jpg

Seinäjoelta puolestaan löysin vihdoin ja viimein sellaisen lampun, jonka kelpuutin! Koko syksyn olen metsästänyt kivaa lamppua ja tuntuu, ettei mistään löydy! No, tämäkin vaati vähän maalaustoimia ensin, mutta lopputulokseen olen tyytyväinen :)

IMG_0102-normal.jpg

Ja Seinäjoen joulumarkkinoilta tarttui täysin heräteostoksena hauskat tikapuut matkaan :D

IMG_0112-normal.jpg