Sunnuntaina hakua Stepin kanssa, 4 ukkoa haamuilla. 1,3 ja 4 lyhyet ilmaisut, kakkosella haukkui melkeen siihen asti kun tulin piilolle. Pistot oli hyviä kaikki, löysi ukot hienosti, ja ilmaisut hyviä, paitsi että en kuullut ekasta ilmasusta mitään keskilinjalle! Haukkui kyllä 15 hyvää haukkua, ei vaan kuulunut. Harmittaa ku on tollanen ongelma, ku muuten ilmasee niin hyvin.

Hakutreeneistä kiidettiin BATin hallitalkoiden kautta viestitreeneihin, vaikka pimeä pääsikin yllättämään. n. 400m rata, Step juoksi kaikki 5 matkaa, Sara 3. Hyvin meni, Sarppis ei edes ulvonut :)

Kotona illalla kokeilin huvikseni opettaa Saralle haun rullailmaisua :D Mun tekis mieli kokeilla hakua Saran kanssa, mutta kun ei siihen hätään ollut hakuporukkaa tarjolla, niin kokeilin sitten pelkkää ilmaisua :) Leikkasin vanhan nahkapatukan kahtia, niin että toiseen osaan jäi se lenkki kiinni. Ensin opetin Saran vaan tuomaan sen mun sivulle, ei ollut ihan itsestään selvyys 5,5v koiralle joka on aina tehnyt kaikki noudot eteen. Sitten vein rullan äidille, ja lähetin Saran hakemaan rullaa. Kesti hetken ennen ku tajusi mitä piti tuoda, koitti tuoda mulle muutaman eri lelun, ja etsi kovasti muutenkin. Aivot raksutti, ja kun välähti, niin voi sitä riemua :) Tajusi tosi äkkiä mikä on jutun juoni, ja teki oikein hienosti hommia. Aluksi palkkasin pari kertaa siitä kun toi rullan, sitten vaihdettiin niin että toi rullan, ja lähetin sitten "näytölle" eli hakemaan nami äidiltä. Hyvin hoksasi :) On se vaan fiksu kullanmuru <3 

Tänään käytiin Tiian kanssa Kauklahdessa ampumassa ja tottistelemassa. Otettiin Stepille yksi paukku paikallaolossa, ihan kisanomaisesti. Hyvin pysyi. Sitten pieni tauko, ja itse liikkeitä. Seuraamista vähän, oli kamalaa kun huomasi heti pallon kentän päässä. Luovutin... Maahanmeno ok, luoksetulo hyvä. Tasamaanouto hyvä. Hyppynouto ei ottanut onnistuakseen, ilman kapulaa ok, mutta kapulan kanssa ei onnistunut oikein, varoi taas aika paljon. Kyllä se aina hyppää, mutta ottaa kosketuksen. Palkkasin kuitenkin joka kerrasta, että itsevarmuus paranisi. Estenouto sitten, este oli tosi liukas, putosi siitä :( Ei kuitenkaan ollut moksiskaan, otin uudestaan ja nyt oli oikein hyvä, lopetettiin siihen. Loppuun eteenmeno, seurautin imuuttamalla että saisin jotai tolkkua. Vitsi miten lujaa lähti :) Hyvä kun jalat kantaa...

Käytiin kävelemässä Puolarmetsässä, otettiin samalla pienet ilmaisut Ruutille ja Stepille. Oon itse tehnyt muutaman kerran niin, että käsken peruuttamaan kun haukkuu, että oppisi paremman paikan haukkua. Nyt Tiian ei tarvinnut edes käskeä, haukkui just hyvässä paikkaa :) Fiksu likka! Sarppakin pääsi kokeilemaan ihan leikkimielessä yhden etsinnän, oli ihan innoissaan.