Fizz on jo iso tyttö, perjantaina se kävi ensimmäisillä rokotuksilla meillä töissä Apexissa. Itse rokotusta Fizz ei huomannut lainkaan, oli liian keskittynyt syömään namia :) Muutenkin se oli tosi reipas pentu, liikkui vapautuneesti ja tervehti iloisesti hoitajia ja eläinlääkäreitä klinikalla. Rokotuskäynniltä matkustettiin junalla ja bussilla Ruskeasuolle, ja Fizz pääsi ekaa kertaa yksinään yökylään koulukaverini Antin luokse, kun itse oli lauantaina koko päivän menossa. Fizz oli ollut reipas pikku hoitolapsi, ei ollut tuhonnut mitään eikä aiheuttanut hermoromahdusta hoitosedälle. Fizz on myös treenaillut ja touhuillut kotona kaikenlaista, ja kun sain äidin kameran lainaan niin kuvasin vähän todistusaineistoa meidän puuhailuista :)

Fizz 12 viikkoa

Sunnuntaina kävin aamupäivällä kouluttamassa agilitya ja samalla reissulla treenasin Ilonan kanssa. Tehtiin ihan perusjuttuja, Ilonalla oli juoksut niin en viitsinyt vaivata sen päätä millään kovin ihmeellisellä. Kepeillä teki tosi kivasti sisäänmenoja, mutta jätti kepit kesken useamman kerran. Laitoin ohjurit kahteen vikaan väliin niin niillä meni ok. Aalla oli länki koko ajan, ja juoksi oikein nätisti sitä. Renkaalla meni 100% oikein, vaikka käännyttiinkin renkaalta. Puomilla laitoin nyt maahan namin, ilman alustaa. Tämä toimi kivasti, jatketaan tällä. Tulee paremmin loppuun asti ja ei jää kuitenkaan nuuskuttelemaan tms. Tehtiin pieniä ohjauspätkiä, takaakiertoon lähti aika kivasti ja loiva päällejuoksu toimi myös hyvin, samaten takaaleikkaus putkelle.

Sunnuntaina illalla käytiin myös hakutreeneissä. Fizz oli tallomassa aluetta ja sai syödä namia naamioverkon alla makaavalta Sannalta. Kohta tekisi jo mieli kokeilla sen kanssa hajuhakuja :) Sara teki 4 suoraa pistoa, toisessa etukulmassa matkan varrella tyhjä umppari. Nyt ei kuitenkaan saatu samaa virhettä esiin kuin kokeessa, tarkasti piilon ja jatkoi pistoa ja löysi maalimiehen. Muutenkin meni aika kivasti, ei tarvinnut uusia yhtään lähetystä.

Maanantaina aloitin sitten työt, ja Fizz pääsi ekaa kertaa mukaan töihin. Se vietti aikaa meidän taukotilassa kevythäkissä, ja pääsi päivän mittaan useamman kerran pihalle ja muutenkin hengailemaan vapaana kun työkaverit olivat vuorotellen tauolla. Sai kovasti kehuja rauhallisesta käytöksestään :) Illalla mentiin sitten koko porukan voimin Purinalle agilitykisoihin. Stepille 2 rataa, tavoitteena hakea vain hyvää fiilistä ennen SM-kisoja. Eka rata oli aika helppo aksarata, ja Stepille ihan sujuva nolla. Vähän hitaat kontaktit, kun katsoin nyt etten vapauta ennen kun on oikeesti tullut alas asti. Tulos -8,08 ja sija 3./48.

Toinen rata oli hyppäri, vähän kiemuraisempi. Alku meni ihan superkivasti, kepeillä tuntui jotenkin tosi hitaalta ja ajauduin itse liian pitkälle, ja jouduin vaihtamaan keppien jälkeen persjätön takaaleikkaukseksi. Tämän takia olinkin sitten koko ajan vähän myöhässä ja se kostautui rimana kun olin vähän Stepin linjalla. Muuten ihan jees rata tämäkin, ja tavoite täyttyi, eli oltiin samalla radalla ja tuntui hyvältä.

Video Stepin radoista.

Fizz pääsi leikkimään kisapaikalla useammankin pentukaverin kanssa, ja muutenkin oli taas reipas pieni turisti.

Tänään aamupäivällä käytiin treenaamassa Sahaajankadulla Claudian ja Tiian kanssa. Talloin Saralle ensin peltojäljen niitylle odottelemaan ja sillä välin treenailin jotain pientä Stepin ja Fizzin kanssa. Step teki seuraamista, puutuin nyt sen edistämiseen tekemällä paljon vasemmalle käännöksiä ja peruutuksia ja palkkailin kun oli korrekti. Merkillä tehtiin pitkästä aikaa niin, että pallo oli merkin takana. Ei aluksi edes muistanut tätä, mutta parin toiston jälkeen hoksasi ja teki ihan ok merkkejä. Ruutuun lähetyksessä bongasi Ruutin ohjatun kapulat ja oli syöksymässä sinne, mutta ohjautui ihan kiltisti ruutuun kun korjasin. Uusinnalla tosi hyvä ja ripeä ruutu. Lopuksi vielä tunnaria, tehtiin eka niin että Tiia heitteli lisää vääriä kun Step oli jo haistelemassa. Vähän hämmentyi tästä, ja katsoi mua kysyvästi, mutta jatkoi itse työskentelyä ja toi oman. Toinen sitten ihan normaali ja palkkasin vauhdista. Lisää voisi varmaan tehdä kaikkia tunnarihäiriöitä että saisi vaihtelevuutta treeneihin. Fizz teki sivulletuloja, luoksetuloa, ja uutena juttuna lyhtypylvään kiertoa. Kokeilin ensin lelun kanssa, mutta jotenkin tuntui vähän sellaiselta päättömältä juoksemiselta niin vaihdoin namiin, ja sillä alkoi jo muutamasta toistosta hoksaamaan jutun ideaa. Täytyy jatkaa tätä vaikka lenkeillä, lyhtypylväitä on onneksi joka paikassa. Lopuksi Fizz pääsi viereiselle niitylle leikkimään Flamman ja Kipinän kanssa kun mä lähdin ajamaan Saran jälkeä.

2014-06-03_00007-normal.jpg2014-06-03_00010-normal.jpg

Fizz menee jo oikeasti aika lujaa luoksetulossa ja ihan muutenkin :)

2014-06-03_00019-normal.jpg

2014-06-03_00020-normal.jpg

2014-06-03_00015-normal.jpg

2014-06-03_00029-normal.jpg

Saran jälki oli joku 300m? pitkä, vanheni tunnin, 6 esinettä joista kaksi oli keppejä ja 4 pientä esinettä. Alku meni ihan kivasti, mutta ilmaisut ei taas vaihteeksi toimineet kun oli pidempi matka esineiden välillä ja ehti "imeytyä" jälkeen, palasi taas vanhaan eli meni aivan vinoon. Kiskoin pois huonoilta ilmaisuilta ja laitoin uudestaan, silloin oli aina ok, eli osaa tämän kyllä mutta silloin kun keppi tulee sille yllärinä, niin ei muista. Ilmaisi kyllä kaikki esineet, ja jäljesti aika nätisti, kulmissa pientä pyörimistä.

2014-06-03_00106-normal.jpg

2014-06-03_00105-normal.jpg

Sara ei edelleenkään arvosta kauheasti pennun leikkiyrityksiä :D Onneksi Kipinä oli vähän kivempaa seuraa!

2014-06-03_00090-normal.jpg

2014-06-03_00089-normal.jpg

2014-06-03_00074-normal.jpg

2014-06-03_00068-normal.jpg

Tämän hetkinen korva-style on ihan hauska!

2014-06-03_00056-normal.jpg

Kuvat: Tiia Hämäläinen