Eilen oli Stepillä agitreenit. Tehtiin aika haastavaa rataa, ei päästy taaskaan kun pari estettä kerrallaan eteenpäin, mutta ei kuitenkaan yhtä tuskaista kun vähän aikaa sitten, jotenkin nyt tuntui siltä että opittiinkin jotain! Rata näytti suurinpiirtein tältä:

Alussa takaakierrossa olin itse sijoittunut väärin, ja Step sinkosi viereiselle hypylle, mutta kun olin vähän kauempana 2. esteestä, meni hienosti! Backlap 3. hypylle, ja siitä heitto pituudelle. Pituus oli tosi pitkän näköinen, oli varmaan ylipitkä, Step kaatoi vikan palikan vaikka hyppäsi ihan hyvin.  7-hypylle kierrätin pidempää reittiä, ja siitä leikkauksella 8. Ekalla lähti hakemaan ihan ok, mutta löi jarrut pohjaan just ennen hyppyä, ilmeisesti mulla hidastui vauhti, ja mä kaaduin Stepsua väistäessäni, käsi auki... Seuraavaksi otin vähän varovaisemmin, koitin lähettää kauempaa, no sehän meni putkeen, kuten arvelinkin. Kauheasti siinä ei voinut tuota leikkausta ennakoida, joten ei siinä muu auttanut kun antaa hypätä pitkälle. Aan kontaktilla irtosi hienosti niin että jäin itse tuohon 11/9 hypyn eteen, ja siitä kutsuin mukaan. Ekalla rysäytti muurin palikat alas ja valui aika paljon 7. hypyn jälkeen. Uusinnalla hyppäsi muurin sairaan hyvin, ja palkkasin kun haki 12-hypyn pienellä käsiavulla. Seuraavaksi oli jo oikeen hyvä! Haki hyvin 12. hypyn tosi pienellä käsiavulla, mun ei tarvinnut oikeastaan muuttaa rintamasuuntaa, otin vaan vastakkaisen käden hetkeksi mukaan, toimi hienosti, varsinkin, kun nää on ollut Stepille tosi vaikeita! 13-hypyltä haki varsin sitkeästi hypylle 15, tuli tosi kovalla vauhdilla eikä oikeen kääntynyt. Step alkaa muistuttaa kovasti Saraa muutama vuosi sitten, hyppää tosi pitkälle, menee kamalaa vauhtia ja ei oikein malttaisi kuunnella kun on kyse käännöksistä. Ihan sama kuinka paljon otan haltuun kun se ei tottele... No, aina kun karkasi hypylle, komensin maahan, sitä se sentään tottelee. Kepeille haki hienosti, mutta taas jäi vika keppi välistä! Apuaaaa! Mä en tiedä mikä juttu tää on, ei ole kivaa, Stepillä oli jo niin hienot kepit!

Tokoiltiin hallilla siinä omaa vuoroa odottaessa. Otin luoksetulon stoppeja yhden hypyn kanssa, hypyttämällä saan Stepin sopivaan vauhtiin josta sitten pysäyttelin. Oli tosi hienoja ;) Otin myös pari kertaa niin että jätin pöydälle odottamaan ja kutsuin siitä, toimi kivasti!

Tänään ulkoilutin vähän kameraa:

Saralla oli taas koko lenkin ajan vaan myyrät mielessä, tappoi yhden ennen kun ehdin kieltää...

Tylsää, Stepistä ei oikeen saa mun kameralla muuta kun tälläisiä tylsiä seisomiskuvia ja keikistelykuvia, kun se juoksee aina niin kovaa vauhtia että kaikki liikekuvat on ihan epätarkkoja...