Maanantaina käytiin Ilonan kanssa aksakisoissa Orimattilassa, samalla kyydillä tulivat myös Senni ja Sansa. Molemmat radat oli agiratoja, tuomarina Esa Muotka. Radat oli helppoja, ei mitään ihmeellistä mistä ei selvittäisi, paitsi tietysti rengas ja kepit :) Tehtiin lämppäesteillä keppejä, nyt Ilona keksi sitten alottaa kepit väärältä puolelta :O Tätä se ei ole aiemmin tehnytkään. Teki varmaan ainaki 5 toistoa samaa virhettä, ja ekalla radalla teki sen sitten myös siellä. Alku lähti jo huonosti liikkeelle, jostain syystä Ilona tuli ekasta hypystä ohi, lähti oikein kiertämään vaikka suorempi linja olis tullut hyppäämällä. Laitoin sitten ekan hypyn takaakiertona ja olin aivan varma, että kakkosena ollut rengas ei onnistu tälläisessä kulmassa, mutta Ilonapa yllätti ja hyppäsi renkaan puhtaasti, jess!! Kepeillä tosiaan meni väärältä puolelta sisään, korjasin ja meni uudestaan niin annoin mennä, turha hinkata tätä kisaradalla kun ei onnistunut edes lämppäesteillä, eli tulos HYL. Putkesta sinkosi sitten mun selän takaa aalle, aivan porsas oli, ei kyllä yhtään katsonut ohjausta vaan sinkosi aalle kun sattui sen bongaamaan. Loppurata menikin sitten oikein kivasti keinulta eteenpäin, puomilla nätti kontakti ja tuntui menevän tosi kovaa! 

DSC07794-normal.jpg

Toinen rata oli kans kiva, tässä puolestaan Ilona yllätti tekemällä kepit kerrasta oikein! Sen sijaan tällä radalla kaahaili sitten muista esteistä ohi, ja taas sama homma eli karkasi aalle keinun sijaan, kun tultiin samantyyppiseen kohtaan kuin edellisellä radalla, eli HYL. Näitä pitää vahvistaa! Ilona rrrrrakastaa puomia ja aata ja veto sinne on tosi kova, tällä hetkellä mulla ei ole oikein mitään keinoa millä saisin sen tulemaan pois jos se on ehtinyt bongaamaan jonkun ihanan kontaktin. Renkaasta tuli tällä radalla ohi ihan kokonaan, ei siis kehikosta vaan koko esteestä. Rengas oli aika hankalassa kohdassa, ja tuli vähän yllätyksenä ja vinossa kulmassa, niin Ilona ratkaisi tilanteen kiertämällä koko esteen. Tällä radalla Ilona tuntui ehkä vielä kuumemmalta kuin ekalla radalla, eli selvästi alkaa syttymään tähän kisaamiseen. 

DSC07726-normal.jpg

Tiistaina suuntasin uudestaan Orimattilaan, tällä kertaa Zeron kanssa 2-luokkaan. Zerpalle myös kaksi agirataa niinkään Muotkan tuomaroimana. Nää radat oli selkeästi vaikeampia, onko muka 2-luokkien radat yleensä noin hankalia?? Ekalla radalla oli monta pahannäköistä rimanpudotuskohtaa, mm. päällejuoksu hypyllä, loiva käännös valssilla, tiukka käännös valssilla ja keppejä edeltävä tiukka käännös jossa itse jäin leikkaamaan kepeille. Alku menikin yllättävän hyvin, ja Zerppamies piti kolmosriman vaikka tein päällejuoksun siihen :O Keppejä edeltävä rima sitten alas, videolta en näe mitään järkevää syytä pudottaa, mä en häiritse sitä mitenkään. Keppivirheitä se oli tehnyt taas Lean kanssa kisoissa, joten olin vähän epäileväinen keppien suhteen, etenkin kun tultiin avokulmasta, tein leikkauksen ja kepeiltä vielä käännyttiin tosi jyrkästi. Zeropa teki kuitenkin kauniisti puhtaat kepit :) Toinen rima tuli alas juuri siinä mitä vähän pelkäsinkin, eli vaikka kuinka yritin hidastaa hyvin, niin tuli liian kovaa eikä koonnut itseään käännökseen ja tiputti. Keinu oli hieman, hmmm, lennokas, mutta tää oli mun virhe, käskytin väärin. Vikasta hypystä vielä ohi, aivan turha virhe, kyllä voisi herra koiranen sen verran eteensä katsoa... Tulos 15vp. 

Toka rata oli vielä ekaakin vaikeempi, taas sai kääntää ja kepit oli vielä hankalammin, nyt tultiin jyrkästä avokulmasta ja kepeillä oli vielä pakko vaihtaa puoltakin. Kepeille asti selvittiin puhtaasti, ja sain vielä ohjattua Zeron oikein sisäänkin, mutta keskivaiheilla pujottelua sillä meni rytmi sekaisin ja jätti yhden välistä. Sitten mentiinkin tosi sujuvasti koko loppurata, yksi aivan turha rima tuli alas, suoralla, enkä tasan häirinnyt yhtään koiraa. Aika turhia virheitä, ohjauksellisesti meni tosi kivasti! Tulos 10vp. Tässä videolla Zeron molemmat radat.

Fizz oli molempina päivinä mukana kisaturistina, ja se olikin ihan reipas lapsi. Eihän se mitään vielä kisakentän tapahtumista ymmärrä, mutta ei myöskään pelännyt kovia ääniä tai riehuvia koiria. 

Mitäs muuta meille..? No viime viikolla Fizz pääsi perjantaina hoitoon Claudian luokse, kun olin itse mummin hautajaisissa koko päivän. Fifi ja Kipi olivat tulleet hyvin juttuun, ja olleet toisilleen sopivaa leikkiseuraa. Claudia napsi myös ihania kuvia typsyistä <3

3-normal.jpg

4-normal.jpg

53-normal.jpg

46-normal.jpg

42-normal.jpg

39-normal.jpg

11-normal.jpg

14-normal.jpg

23-normal.jpg6-normal.jpg

28-normal.jpg

Lauantaina aamulla käytiin pentutreffeillä Fifin sisarusten kanssa, oli tosi mukavaa nähdä Islaa, Misua ja Roimaa, ja Fizz tuntui tykkäävän myös :) Etenkin Roiman kanssa niillä oli varsin villit leikit, jatkoivat siitä mihin ennen luovutusikää jäivät.

Tiistaina käytiin taas Apexissa fyssarilla Stepsun kanssa, ja Fizz pääsi tälläkin kertaa mukaan. Oli taas reipas pikkuinen, ja nyt ei kiljunutkaan enää häkissä. Step oli jo paljon paremmassa kunnossa, nyt saadaan pikkuhiljaa palailla normaalielämään ja treeneihin sen kanssa.