Otettiin tän päivän treeni nyt illalla omalla kentällä. Treenattiin ruutua, merkkiä, ohjattua ja tunnaria. Alotettiin ohjatulla, vielä toistaiseksi palloilla, keskimmäinen oli mukana. Eka vasenta puolta, ekan lähetyksen lähti kyllä oikeeseen suuntaan mutta ei taaskaan tuntunut näkevän palloa (joka on tosi kulunut maanvärinen tennari, ja kenttä on täynnä sitä kovasti muistuttavia ruohotupsuja, joten en ihmettele), bongasi keskimmäisen joka sattui olemaan ihan uusi räikeän keltainen ja puhdas pallo. Kielsin ja käskin hakea vasemman, lähti kyllä, joutui hetken etsimään sitä mutta löysi kyllä ja siitä palkka. Otettiin vasen vielä uudestaan, nyt se meni ongelmitta. Sitten 2 kertaa oikeaa puolta, se oli tosi hyvä molemmilla kerroilla. Täytyy kyllä saada otettua vielä ainakin yksi sellainen treenikerta että molemmat puolet menee 100% oikein ennen kuin siirrytään kapuloihin.
Sitten merkkiä, se menee jo tosi hyvin! Joka kerta oikea paikka, vauhti on vielä hidas mutta tämä on tosi hyvä lähtökohta. Pidennettiin jo matkaa reiluun 5 metriin ja otin pari kertaa niin että lähdin itse juoksemaan Saran kanssa yhtä matkaa merkille, niin että Sara koki sen "kilpailuna" ja laittoi peliin vauhtia. Vikalla kerralla Sara jo laukkasi merkille, haki oikean paikan ja sai pallon palkaksi. Loistavaa!
Sitten ruutua, eka pitkältä matkalta ilman palloa ruudussa, palkka pysähdyksestä. Tää oli tosi hyvä. Sitten otettiin vähän lähempää taas ilman palloa. Ne meni ihan hyvin, Sara menee kyllä ruutuun mutta hidastaa selvästi jo ennen ruutua ja ei mene ihan keskelle vaan jää vähän turhan eteen. Mutta kertaakaan ei ole jäänyt ulkopuolelle vaikka huomaa heti ettei siellä ole palloa (tätä se siis aiemmin teki). Otettiin kerta niin että seisoin itse ruudussa, ohjasin sen oikaan paikkaan ja siitä palkka. Lopuksi kerta pitkällä matkalla kunnon lähetyksellä niin että pallo oli ruudun takareunassa. Tää oli tosi vauhdikas, koska Sara näki kun jätin pallon ruutuun. Se meinasi jopa varastaa merkiltä, nytkähti siinä kun avasin suuni, pikkuporsas!
Lopuksi tunnaria, otettiin 4 toistoa, ekalla nuuski kaikki, mut ei ottanut mitään suuhun, nosti päätä ja katsoi mua, kun en sanonut mitään, nuuski uudestaan ja toi oman. Muut toistot hyviä, toi oman eikä koskenut vääriin. Vauhti oli aika hidas mutta se ei haittaa, tämä liike saa ollakin rauhallinen.
Kertakaikkiaan oikein hyvä treeni!!