Käytiin tänään eka kahdestaan Stepin kanssa leikkimässä ja syömässä namia kentällä, mitä ollaan tehty tässä jo muutamana päivänä. Voi vitsit se taistelee hyvin! Harjoteltiin myös vähän istumista, minkä se osaa itseasiassa jo aika hienosti, sekä kontaktia. Sitten kiikutin penskan sisään ja otin Saran ja treenikassin mukaan.
Tehtiin tällä kertaa nurmikolla ihan vaihtelun vuoksi. Alotettiin idarilla, seurautin eka vaan ympäri, sitten kaikki asennot niin että palkkasin aina välillä, sekä seuruutin väliin muutaman sivun. Kaikki asennot oli oikeen hienoja, ei mitään moittimista ja seuraaminenkin oli hyvää.
Sitten otettiin ohjattua niin että olin vienyt jo kaikki kapulat valmiiksi paikoilleen. Eka muutama merkki, jotka hyviä, sitten lähetin oikeelle. Sara bongasi oikealta kuitenkin ekana idarin kulmamerkit joita en jaksanut korjata pois ja meni lähimmän taakse seisomaan. Kutsuin pois ja sivulta näytin kädellä kapuloiden suuntaan, Sara näytti huomaavan kapulat ja lähetin merkille. Mutta ei, taas se lähti oikealla olevalle merkille. Kutsuin sivulle ja kävin nostelemassa kapuloita niin että S varmasti näki ne. Sitten uusi yritys, nyt meni tosi hienosti! Väliin 1 merkki palkalla ja sitten vasen. Sekin oli hyvä muuten paitsi palautus oli vähän vino. Otettiin vielä kerran oikea puoli ilman merkille lähetystä, taas oli vino luovutus. Siispä muutama pelkkä noudon loppu, että saatiin kunnollinen luovutus.
Sitten vielä tunnaria, eka niin että vääriä oli tosi paljon, ne oli ympyrässä ja oikea keskellä. Tämä olikin yllättäen tosi vaikea, Sara ei huomannut ympyrän keskellä olevaa kapulaa, nuuski vaan joku 5 kierrosta ympäri ja nappasi yhden väärän. Kielsin ja käskin hakea oman, meni uudestaan nuuskimaan ja nyt huomasi vihdoin oman ja toi sen. Seuraava otettiin samalla tavalla, tällä kertaa huomasi oman nopeemmin ja toi sen, kolmas toisto niin että oma oli ruohon sisällä piilossa.
Lopuksi vähän puiden kiertoa ja yks maahanmeno sekä merkkiä, joka meni hienosti.