Päästiin tänään vihdoin treenaamaan Esport Centerin isolle tekonurmi-jalkapallokentälle, kosktea sää oli ilmeisesti karkottanut kaikki futarit :D Että se on upea kenttä, sellaiset katsomot oikein ympärillä, ja pohja ihan täydellinen tokoon, riittävän pitävä, ei pölise eikä kuraannu. Tekonurmi on niin lyhyttä että merkit näkyy hyvin ja vaikka oli satanut, kengät ei edes kastunut! Sinne mennään toistekin.
Nää oli parhaat treenit pitkiin aikoihin, Saralla oli erittäin hyvä vire ja se pysyi koko treenin ajan, teki kaiken innokkaasti ja nopeasti, ei kuitenkaan sählännyt. Alotettiin jättöliikkeillä, otin eka kertaalleen kaikki läpi ja palkkasin nameilla, istumisessa yritti ekan kerran jäädä seisomaan mutta tokalla teki oikein, muut jätöt hyviä, nopeita. Seuraaminen kans ihan hyvää, liikkeelle lähdöissä kontakti vähän heikko mutta korjaa heti liikkeessä. Sitten otettiin kaikki jätöt kertaalleen niin että kiersin koiran taakse ja jatkettiin seuraamista, josta palkka. Tämä on hyvä kaikista asennoista, aluksi seuraaminen saattaa olla vähän väljää, mutta Sara korjaa kyllä kun päästään liikkeelle. Kertaalleen vielä kaikki jätöt suoralla taistelupalkalla.
Sitten otettiin pari kertaa ruudun loppuosaa, tosin ilman ruutumerkkejä, eli pelkästään maasta seuraamiseen lähtö. Nämä oli ihan hyviä, S hakee melko nopeasti oikean seuraamispaikan. Lopuksi pieni pätkä seuraamista, täyskäännös oli tosi hyvä nyt! Siitä taistelupalkka.
Sitten otettiin ohjattua, eka suuntia heitetyillä palloilla, sitten valmiiksi pistetyillä kertaalleen molemmat puolet ilman keskimmäistä. Nämä tosi hyviä ja vauhdikkaita. Sitten molemmat puolet samalla tavalla keskimmäisen kera ja kisaetäisyydellä. Molemmat tosi hienoja, ei mitään moittimista! Uskallettaisiinkohan me siirtyä kapuloihin...
Sitten pelkkää merkkiä, namien kanssa. Joka kerta oikea paikka, ja kun Sara selvästi nyt tietää mitä siltä haetaan, vauhtikin alkaa kasvaa. Vikalla kerralla laukkasi jo hyvää vauhtia sinne, ja siitä heitin pallon palkaksi. Tähän oon tosi tyytyväinen.
Lopuksi ruutua, eka kerta pallon kanssa pitkällä matkalla, tämä oli tosi hyvä ja nopee. Sitten lyhyemmällä matkalla molemmilta puolilta kerran ilman palloa ruudussa, palkkasin pysähdyksestä. Hyviä molemmat, vauhti sopiva ja otti paikan ihan keskellä ruutua. Sitten kerta pallon kanssa pitkällä matkalla normaalilla 
lähetyksellä. Vauhti oli ihan ok, mutta voisi olla nopeampi. Lopuksi kerta pallon kanssa pitkällä matkalla niin että pidin Saraa niskasta kiinni ja innostin sitä ja toistelin orientaatiosanaa "ruuuutu" ja käskyllä päästin sen irti. Nyt juoksi niin lujaa kun kintuistalähtee ja teki valtavan saalistuspompun pallolle :)