Huh, miten kylmä! Tällä viikolla ollaan paleltu kolmeen otteeseen tokokentällä. Maanantaina kävin palelemassa koulun pihalla, torstaina rukoushuoneella ja tänään (pe) taas koululla. Maanantaina treenasin luoksetulon stoppia, ruutua, merkkiä, seuraamista ja seuraamaantuloja (ruudun loppuosa). Ruudussa ihme sekoilua, haki koko ajan oikeaan etukulmaan, ja pyöri siinä. Jouduin tekemään kerran jopa näyttöruudun, että sain korjaamaan keskelle. Luoksetulot varsin kohtalaisia. Seuraaminenkin ihan hyvää, ja seuraamaantulot parani parin toiston jälkeen, kun palkkasin kädestä, ei kaahannut enää ohi niin pahasti.

Torstaina treenasin ohjattua, luoksetulon maahanmenoa ja tunnaria. Luoksetulon maahanmenot tosi hyviä, vaikka olikin liukasta. Ohjattu myös hyvä, vaikkakin hidas, liikkui tosi varovasti jäisellä parkkiksella. Tunnarit sen sijaan enimmäkseen hirveitä. Otin pelkkää oman piilotusta, ja vaikka miten yritin saada rauhoittumaan, aina vaan pyörittelee kapulaa :/

Tänään taas vaihteeksi luoksetuloa koululla, otin pari kertaa stopin, kertaalleen kokonaisen, ja sitten taas stopin. Edelleen ihan kohtalaisen hyviä, wau! Pitkästä aikaa on jopa ihan mukavaa treenata luoksetuloa, yleensä mua on alkanut vaan ahdistaa koko liike ja välttelen sitä siksi :)

Eilen käytiin aksaamassa Saran kanssa. Toivoin, että oltas tehty jotain kivaa rataa josta tulee hyvä mieli, mut ei ihan mennyt niinkuin toivoin... Kouluttajana Taneli Ikäheimo HSKH:sta. Rata oli tosi vaikea, epälooginen, lyhyet estevälit (mikä hskh-juttu tää on et on 3m estevälit?????) ja tosi ikävä kulma aalle ja aalta. Jumituttiin jo heti alkuun, en saanut nätisti ohjattua aalle, tultiin tosi vinosta kulmasta ja aan alla putki tyrkyllä, siellähän se sitten oli. Muutenkin rytmi aalla ihan pielessä, kun joutui kiipeämään täysin ilman vauhtia, alastulokin huono, kerran jopa kompastui ja putosi :( En tykkää yhtään tälläisistä treeneistä, radan pitäisi olla turvallinen koiralle. No sanoin etten halua tehdä enää aata. Siirryttiin eteenpäin, eikä helpottunut yhtään. Jostain hyvin mystisestä syystä sylkkäri ei toiminut, ei sitten millään! Muilla hypyillä ei mitään ongelmaa, mutta juuri sillä esteellä, mihin se olisi pitänyt tehdä, hyppäsi joka kerta väärään suuntaan... No ei saatu sitäkään toimimaan vaikka miten yritin. Höh. Loppurata ihan jees, yksi backlap ei oikein toiminut, Sara luki kyllä ihan oikein, lähellä oleva ansa-putki oli vaan niin lähellä, että laskeutui tyyliin putken suulle hypyltä, niin sinnehän se sitten livahti. Treenin jälkeen sekä mä että Sara oltiin ihan puhki, eikä ollut kovin hyvä fiilis... Levättiin hetki, ja käytiin tekemässä sylkkäreitä viereisellä kentälle yhdellä hypyllä ja minirimalla, kyllä se nyt toimi.