Eilen oli sitten agitreenit. Jälleen 2 rataa, itsenäisesti tehtävällä oli sellaista esteiden pujottelua jossa treenasin takaa ohjaamista niin että annoin Saran ihan rauhassa mennä mun edelle. Se meni tosi hienosti, pari rimaa tuli alas kun olin itse hyppylinjan edessä, kun sain oman sijoituksen kuntoon, Sara teki ihan loistavasti.
Toisella radalla oli sitten puomi ja putki vierekkäin (meidän suurin ongelmakohta...) Ja eihän se nytkään ottanut onnistuakseen. Jos annoin Saran lähestyä puomi suoraan, se sinkosi putkeen, jos taas käänsin pois putken luota se tuli puomistakin ohi. Lopulta laitoin sitten namin puomille että sain sen edes jotenkin sinne. Muuten se teki ihan ok, toisen kerran kun mentiin puomille, se ei mennyt putkeen mut ei myöskään pysähtynyt puomin ylösmenolle. Sen kanssa pitäisi keksiä joku uusi systeemi, koska mä en vaan yksinkertaisesti saa sitä pysähtymään siihen jos se on yhtään kovemmassa vireessä, mitä se on aina kisoissa...
Treenattiin myös esteen kiertoja sillä puunkierto systeemillä, eli pistin yhden pituuden tolpan esteen siivekkeen taakse ja lähetin kiertämään sitä, ensin niin että rima oli maassa. Tää toimi tosi hyvin, Sara osas heti yhdistää kiertämisen siihen. Lopuksi pystyin jo lähettämään Saran useiden metrien päästä kiertämään ilman mitään kovin suuria vartalo-apuja  =)