Käytiin taas mun tän päivän hypärillä treenaamassa tottista Talin kentällä. Alotettiin paikallaololla näkösuojassa, ihan lyhyellä ajalla vain. Tehtiin koko liike ihan koemaisesti, kehuin vaan palkaksi. Sitten seuraamiskaaviota, tehtiin koko pk-kaavio ilman ihmisryhmää tietenkin. Ekassa täyskäännöksessä Sara alkoi löysääntyä, otti etäisyyttä ja kontakti katosi. Otin Saraa poskesta kiinni ja toruin ja pyysin sivulle uudestaan ja jatkettiin. Ja johan oli ihan eri malli seuraamisessa! Sara vaatii näköjään vaan selkeä kiellon tuollaisesta pelleilystä. Koko loppu seuraamisen kontakti pysyi hyvin, käännökset oli tiiviitä ja hyviä ja pysähdyksissä perusasento hyvä. Palkkasin vikalla suoralla katsekontaktista narulla.
Sitten otettiin liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Maahanmeno hyvä, luoksetulo nopea mutta tuli vähän vinoon eteen. Otin pari askelta  taaksepäin ja Sara korjasi, nyt tuli suoraan ja sai siitä palkan. Sitten otettiin tasamaanouto pelkällä kehulla, ja siirryttiin esteille. Ensin hyppynoutoa, kapulalle pin hyppäsi hyvin eikä ottanut edes kosketusta, mutta takaisinpäin kiersi! Kielsin tiukasti ja vein Saran esteen taakse kapulan kanssa ja menin itse toiselle puolelle ja kutsuin. Yritti taas kiertää, mutta kielsin uudelleen ja otin kapulan siltä pois. Vaihdoin kapulan leluun ja jätin taas Saran ja lelun toiselle puolelle ja kutsuin. Nyt hyppäsi lelun kanssa mutta otti kosketuksen. Kehuin kuitenkin ja palkkasin leikillä. Sitten otettiin niin että heitin lelun. Nyt Sara hyppäsi molempiin suuntiin ja toi lelun. Kehuin ja palkkasin riemukkaasti ja vein Saran juomaan. Pienen tauon jälkeen otettiin vielä kerran hyppynouto kapulan kanssa, nyt onnistui tosi hyvin eikä ottanut edes kosketusta! :D
Siirryttiin estenoutoon, eka niin että heitin suoraan ja se onnistui hienosti. Sitten niin että heitin tarkoituksella kapulan vinoon. Sara hyppäsi kapulalle mennessä edessään olevan esteen, meni kapulalle ja toi takaisin hypäten viereisen esteen ;) palkkasin kuitenkin siitä koska se meni esteen, oma vikani jos treenaan liian lähellä väärää estettä. Siirryttiin toiselle esteelle ja heitin taas tarkoituksella vinoon. Nyt se yriti kiertää takaisin tullessa, kielsin sen ja otettiin uudestaan nyt onnistui ja Saar haki hienoti esteen. Vaihdettiin vielä toiselle esteelle ja heitin kapulaa vielä vähän enemmän vinoon. Nyt yritti taas kiertää ja jouduin torumaan. Otettiin useampi kerta uudestaan mutta aina sama juttu, mennessä tekee esteen mutta takaisin tullessa yritti kiertää. Jätin Saran kapulan kanssa esteen taakse vähän vinoon ja pyysin noutamaan mutta vieläkään ei ottanut onnistuakseen. Lopulta Sara sitten kokeili että josko esteen suorittaminen oli se juttu mitä halusin ja lähti kapulan kanssa esteelle, mutta se hyppäsi niin vinossa kulmassa siihen että putosi takaisin! :0  Ei yrittänyt enää uudestaan vaan kiersi jälleen. Lopulta tein niin että vein Saran ja kapulan ihan kunnolla esteen taakse niin että se ei nähnyt mua esteen sivusta ja pyysin tuomaan. Nyt onnistui. Otettiin vielä kerran niin että heitin kapulan suoraan, ja hyvin onnistui taas. Lopetettiin esteet siihen. Sitten vielä eteenmeno, joka oli vauhdikas ja suora.
Meidän täytyy selvästi treenata tuota esteen hakemista, onneksi sitä voi tehdä muuallakin kuin talissa!