Käytiin Tiian ja koirien kanssa Puolarmetsässä treenaamassa, mentiin AST:n kentälle ottamaan tokoa. Alotin Saran kanssa, tehtiin liikkeestä maahanmenoa, joka ei toiminut, vaan Sara tarjosi istumista. Otettiin sitten apujen kanssa, sen jälkeen meni ok. Luoksetulos tuppasi edelleen olemaan vähän vino, nyt ei kuitenkaan tullut banaania. SItten otettiin hyppynoutoa tokoesteellä joka oli melkein metrinen, meni ihan hyvin. Lopuksi eteenmeno, ihan hyvä sekin.

Stepsu alotti hihnaseuraamisella, teki aika kivasti! Ei edistänyt, kontakti ja paikka hyvä. Ei hinkattu hirveästi, palkkasin aika paljon. Sitten vähän vapaana seuraamista, ei ottanut häiriötä Ruutista joka teki vieressä. Tehtiin muutama maahameno, teki ihan kivasti. Lopuksi tokohyppyä, nyt seisomisongelmaa ei ilmennyt enää! Hyppy sen sijaan on hidastunut kovasti, olisiko ollut liikaa stoppeja..? Otettiin sitten lelun kanssa ja vauhtia tuli heti lisää. Yritin ottaa vielä uuden satsin seuraamista mut jotenkin Step ei ollut enää 100% mukana hommassa joten pistin kiinni ja tein Saran kanssa seuraamista. Otettiin sitten paikallaolot yhdessä kaikille koirille, laitoin eka Saran istumaan, sitten Stepille luoksepäästävyys, siinä ei mitään ongelmaa. Maahanmenoon sanoin muutaman kerran käsky ennen kuin komensin maahan, ei reagoinut vääriin käskyihin, maahanmeno nopea. Kävin piilossa olemassa hetken, osan ajasta seisoin näkyvillä. Kävin sitten laittamassa Saran maahan ja palkkaamassa Stepin ja menin uudestaan piiloon hetkeksi. SItten vapautin pepen ja kävin palkkaamassa ja vapauttamassa Saran. Otettiin Stepin kanssa vielä pikkuisen seuraamista ja hyppyä, nyt teki kivasti. Odoteltiin hetki kun Tiian teki Ruutin kanssa puomia, otin Stepin kanssa pari kertaa keinua siinä odotellessa, ei pelännyt yhtään vaikka oli vieras keinu. Tehtiin myös pari kertaa kepit, teki aika varovasti ja vikan välin pujottelussa edelleen ongelmia.

Käveltii sitten niitylle kokeilemaan viestiä Stepin ja Ruutin kanssa. Otettiin Stepsu ekana, tehtiin ihan lyhyellä matkalla näkönä 5 pätkää, hyvin juoksi ja sairaan lujaa! Stepsu sai odotella puussa kiinni kun otettiin Ruutin kanssa, ja sitten saivat leikkiä hetken.