Eilen oli agitreenit, kouluttajana Kim Kurkinen. Sarppa teki ekana, ei tuntunut olevan oikein hyvässä vedossa, en tiedä mikä tökkii... Ei tuntunut kovin nopeelta, ja rimojakin tuli muutama alas, ja useampikin kolisi. Kepit oli ainoa oikeesti positiivinen asia, haki tosi hyvin umpikulman ja pujotteli loppuun vaikka itse lähdin ottamaan jo etäisyyttä sivusuunnassa. Stepsu sen sijaan tuntui tosi hyvältä! Hyppäsi hyvin, olisko tullut 1 rima koko treenin aikana alas. Puomi sairaan nopee, kääntyi kivasti, kepeille haki hyvin. Kerran lopetti pujottelun kesken kun ennakoin liikaa käännöstä, mut muuten oli kyllä hyvä. Tuntui nopeelta, ja kouluttajakin sanoi että vauhti on hyvä. Tehtiin pariinkin kohtaan leikkauksia, kun ne tuntuu olevan meidän heikko kohta, meni ihan hyvin. Sain vinkiksi hidastaa selvästi ennen leikkausta, Step tarvii tosi paljon omaa tilaa leikkauksissa, ottaa kiellon jo juoksen itse liian lähellä. Saatiin ihan hyviä leikkauksia. 

Tänään sitten aamulla tottista, Stepin kanssa teemana vain ja ainoastaan ilme. Tottiksessa alkaa usein jo seuraamiskaaviossa kyttäilemään eteenmenolelua, ja seuraaminen on kamalan näköistä. Nyt tehtiin niin, että vein pallon valmiiksi kentän päähän, otin Stepsun sivulle ja sitten vain odotin, että lopettaa kyttäämisen. Aluksi ei tajunnut palloa oikein ja alkoi saman tien ottamaan kontaktia, joten päästin kerran sen pallolle, jotta saisin todenmukaisen tilanteen, eli kyttäämisen aikaan. Uusi yritys, ja nyt kyttäsikin sitten oikein kunnolla. Seisoin vaan hiljaa paikallani, enimmäkseen Step tuijotti eteen, välillä vilkaisi vähän mun suuntaan nostamatta päätä, kehuin mutten palkannut siitä. Seisoin varmaan 5min, ja kun mitään ei tapahtunut senkään jälkeen, laitoin Stepsun hetkeksi kiinni ja otin Saran kanssa pienen pätkän seuruuta. Sitten Stepsu uudestaan, ja taas seistiin perusasennossa :) Step oli nyt jo sen verran korkeammassa vireessä, että parin minuutin odottelun jälkeen alkoi tapahtua! Ensin se vilkuili mua, ja lopulta alkoi nostamaan päätä! Siitä heti naksu ja nami. Namin syötyään kyttäsi taas hetken, mutta aika pian alkoi taas tarjoamaan kontaktia, ja pään asentoa. Naksuttelin kun nosti ihan kunnolla pään seuraamisasentoon, päästiin jopa niin pitkälle että pystyin seurauttamaan vähän matkaa! Muutaman kerran palkkasin namin jälkeen vielä narulelulla. Lopuksi sitten otettiin oikeasti se eteenmeno, eli sanoin virittelysanan "eteenmeno" ja sitten sama juttu, odotin että ottaa kontaktin. Yllättävän nopeesti alkoi tarjoamaan kontaktia, seuraamista en ottanut, vaan hyvästä kontaktista vapautin eteen. Ehkä se vielä jonain päivänä oppii :)

Illalla sitten Taliin ampumaan Tiian kanssa. Otettiin Stepsulle kaikki samat paukut mitä kisoissa tulee, ensin seuraamisessa 2 ja sitten makuussa 2. Seuraamisessa meni vähän korvat luimuun paukuista, mutta muuten en reagoinut. Seurautin koko pitkän suoran, paukkujen jälkeen kehuin vaan ja jatkoin, täyskäännöksestä palkka. Sitten makuu, odotin paukkujen jälkeen joku 10s ja sitten menin palkkaamaan. Siellä se makasi kiltisti.