Stepsu taitaa olla jumissa :( Torstain aksassa hyppäsi jotenkin tosi oudosti, Timo huomasi heti ettei ole normaali kun veti oudosti jalkoja mahan alle ja tiputti useamman riman. Laitettiin siis rimat alemmaksi eikä treenattu kovin pitkään. Muutenkin kulki ehkä vähän hitaasti..?

Perjantaina Ilonaa. Testailin vielä vaikeimpia esteitä, eli tehtiin keppejä, rengasta, pussia ja aata. Renkaasta ei mennyt kertaakaan ohi, pussissa no problem, ja aalla meni kiltisti längen alta joka kerta! Jee! Kepit oli tällä kentällä erilaiset kuin 3-kentällä missä yleensä ollaan, Ilona on tottunut tekemään muovisilla valkoisilla kepeillä, nyt oli puiset pinkki-mustat. En ottanut nyt verkkoja ollenkaan vaan alusta asti ilman apuja. Aluksi meni hyvin, mutta jossain vaiheessa alkoi vähän kuumua turhan paljon ja alkoi sähläämään. Meni 2. väliin tai oikein sisään mutta ei taipunut 3. väliin kun meni liian kovaa, tai jätti vikan kepin välistä. Hetken aikaa kun rauhoituttiin ja mietittiin, niin alkoi taas sujumaan, eli selvästi tälläinen vire-ongelma. Pitää seuraavalla kerralla tehdä vaikka niin, että jos tullaan radalla tosi kovaa kepeille, laitan alkuun ja loppuun yhdet verkot ainakin pariin ekaan toistoon ettei pääse tuollaiseen kaahotusmoodiin. Ehkä pikkuisen on havaittavissa bortsuille välillä niin tyypillistä virheen toistamista, eli menee väärin, kutsun pois, menee uudestaan väärin, kutsun pois, ja taas menee väärin ja samalla tavalla väärin koko ajan. Mieleen ei tule että ehkä voisi kokeilla tehdä jotain toisin niin pääsisi jatkamaan? :D No, ainakaan se ei paineistu eikä menetä intoaan vaikka ei menisi ihan nappiin joka kerta!

Sara ja Step pääsivät molemmat tekemään vain kontakteja, Stepsua en viitsinyt hypyttää jos se on jumissa. Sara teki jumalaisen hienoja juoksukontakteja aalla, ahh mä tykkään <3 Stepsua palkkasin taas takaapäin lentävällä pallolla, meni aika kivasti.

Joku päivä viikolla (ke? ti?) käytiin tekemässä kevään eka esineruutu. Stepsu aloitti, esineinä kaukosäädin, penaali ja ponnari. Kaksi ekaa nousi tosi helposti, mutta ponnaria etsi pitkään, vähän oli sellasta suhaamista, ehkä vähän enemmän vauhtia kuin nenänkäyttöä. Mutta ei siinä varmaan sitä 5min kauempaa mennyt eli ehkä ollaan ihan tyytyväisiä tähän. Sara pääsi lopuksi, sillä samat esineiden paikat mutta vähän eri esineet, eli kaukosäädin, pieni muovipullo joka oli Zerolta jäänyt löytymättä ja kolmatta en kykene enää muistamaan, olisko se ollut ehkä se ponnari. Sara oli super <3 Kolme pistoa, kolme esinettä, superhienoa nenänkäyttöä. Meni ehkä 2min? Miksei se tee kokeissa tollasia ruutuja kun selvästi osaa kuitenkin...!

Ostin koirille älypelin, ja tänään testasin, mitä ne siitä tuumaavat. Mua on kyllä huijattu! Se joka väitti, että bordercolliet on fiksuja, oli kyllä väärässä (tai sitten meillä on 3 hyvin tyhmää bordercollieta). Kokeilin ensin Stepsun kanssa, sen strategia oli yrittää nuolla namit pelin sisältä, jolloin namit liiskaantuivat vain pelin laitoihin enkä edes mä meinannut saada niitä irti. Hetken yritettyään se kääntyi vaan tuijottamaan mua, ja tarjosi kaikkia mahdollisia temppuja, jos mä vaikka siitä heltyisin ja antaisin namit sille. Sara pääsi koekaniiniksi seuraavana, ja sen taktiikka oli huomattavasti väkivaltaisempi, se kaapi ja kaivoi ja siirteli peliä, ja muutaman namin se sillä saikin ulos pelistä. Lopuksi se haukkasi pelistä kiinni ja selvästi suunnitteli syövänsä tien pelin läpi namien luo (kielsin tässä vaiheessa). Zero pääsi vikana yrittämään, ja se yritti myös nuolla nameja, ja kun se ei toiminut, se meni maahan ja tuijotti mua eikä enää edes yrittänyt, luovutti vielä nopeammin kuin Step. Voi tyhmiä :D

IMG_0156-normal.jpg