Tänään käytiin aamulla Ojangossa Jennin kanssa aksaamassa. Treenasin kaikilla kolmella koiralla :D Simballa tein lyhyttä radanpätkää jossa oli kaikki kontaktit, rengas, muutama putki ja hyppyjä. Yritti aluksi porsastella kontakteilla, mutta palasi aika nopeesti maan pinnalle ja teki oikein kiltisti. Yhtään rimaa ei tiputtanut ja renkaankin teki oikein joka kerta vaikka valssasin renkaalla. Treenasin lisäksi yksittäisenä juttuna päällejuoksua, tätähän Simba ei osannut marraskuussa kisoissa, eikä osannut nytkään kun kokeilin osana rataa. Tein siis yhdellä hypyllä ja palkkailin pallolla vastaisesta kädestä. Hyvin hokasi mistä on kyse ja saatiin ihan onnistuneita päällejuoksuja lopuksi. Lisäksi tein keppejä yksittäisenä esteenä, yritin saada niihin vähän lisää vauhtia vedättämällä, parhaiten toimi sama kuin Stepilläkin, eli lähetän kepeille ja jään itse taakse, ja lähden takaa kiihdyttämään ja juoksen ohi, selvästi kiihdytti vauhtia loppua kohden. Haki myös oikein kivasti keppejä kun lähetin hypyn takaa ja jäin sen taakse. 

Sarppa teki myös radanpätkää ja siinä teemana keinulle irtoaminen. Ei lähtenyt, ei sitten millään, haki kyllä kaikkia mahdollisia muita esteitä. Ei oikein ole sellaista imua keinulle, ei taida olla mikään Saran lempparieste..? Sama homma kun välillä puomin kanssa, ihan kun juoksisi laput silmillä -en näe keinua, ei täällä mitään keinua ole, mutta kappas, kepit olis, kelpaako jos teen nää?- No saatiin me pari hyvääkin onnistumista. Sarppa teki myös puomia namialustalla sekä muutaman välistävedon pitkillä väleillä, ah miten olikin hankalaa. 

Step teki myös radanpätkän, ja keskittyi puomin ja aan kontakteihin alustan kanssa. Tehtiin myös yksittäisenä esteenä keppejä, kepitteli tällä kertaa aika kivasti ja hyvällä vauhdilla. 

Illalla mentiin vielä hiihtämään, ekaa kertaa tänä talvena! Hiihdin reilu 9km lenkin niin että Sara ja Simba vetivät 3 kertaa molemmat vuorotellen muutaman sadan metrin pätkät, ja lopuksi Step sai vetää viimeisen suoran. Sara ja Simba olivat molemmat ihan reippaita, mutta se nyt ei ollut varsinaisesti mikään yllätys :D Sen sijaan Step, joka ei viime talvena suostunut vetämään yhtään, veti ihan kunnolla! Jes! Jospa se vihdoin oppisi! Kannustin sitä, ja toki se auttoi asiaa, että Simba juoksi vapaana vieressä härnäämässä ja kutsumassa Stepsua leikkiin, mutta silti!

Ehkä Muffesta sittenkin tulee vielä mulle uusi husky :)