Ollaan me treenattu, mä oon vaan ollu niin laiska etten oo kirjottanu. Tiistaina otettiin motivaatio esinetreenit Saran kanssa, meni aika kivasti. Neljä esinettä, kaistaleilla helpossa heinikkomaastosta. Vikan kanssa oli ongelmia, Sara lähti vinoon eikä edennyt loppuun asti. Työskenteli kuitenkin hienosti koko ajan.

Keskiviikkona oli agilitytreenit, tehtiin erilaisia hässäkkäjuttuja, teemoina mm. lähdössä pysyminen (meille erittäin ajakohtainen, Stadi Gameseissa ei meinannu jäädä lähtöön), välistätyönnöt, Aan ja putken erottelu, pöytä ja kepit. Tehtiin varsinkin keppejä paljon, että saadaan onnistumisia kun viikonloppuna ei toiminu. Nyt Sara teki oikeen hyvin, ei mitään rytmivirheitä tai vastaavaa. Avokulmaa tehtiin vauhdilla, siitä huomiona, että Sara menee jos hidastan voimakkaalla käskytyksellä ja erityisesti omalla liikkeellä, eli pitää olla tarkkana. Kontaktit oli mukavia myös, pöytä oli ihan ok.

Eilen otettiin vielä vikat motivaatio tottistelut futiskentällä. Ensin leikittelyä, sitten seuraamista. Täyskäännökset yllättäen tosi hyviä, muutenkin seuraaminen oli hienoa. Jätöistä istu ok, seisomisessa yritti ekalla istua, kun ei kelvannut, seisoi muut. Maahanmeno ok. Luoksetuloja pari, yksi kaukaa ja palkkasin matkalla, yksi läheltä, palkkasin edestä. Noutokapulalla vaan kapulan tuontia, joka kunnossa. Sitten vielä eteenmeno. Ekalla huomasi jalkapallon kentän laidassa vähän sivussa, ja meni sinne mut hokasi että ei tää ollu oikee, tokalla suuntasin paremmin ja nyt meni hienosti lelulle. Vauhti ei kärsinyt yhtään vaikka eka ei mennytkään oikeen.