Viime perjantaina kävin hakemassa postista kauan odotetun paketin, eli Tending-vaatetilaus oli vihdoin saapunut. Onhan tämä oikeasti aika hauskaa, kun sen lisäksi, että mulla on kiva koira, niin olen saanut myös liudan uusia ystäviä joiden kanssa kokea yhteenkuuluvuuden tunnetta :)

IMG_8109.jpg

Viikonlopun olin päivystämässä Mäntsälässä ja koirat olivat hoidossa äidillä. Maanantaina heti koirien kotiuduttua käytiin ottamassa pienet tokonpoikaset lähinurtsilla Fisun kanssa. Tehtiin luoksetuloa merkin kierrosta, liikkeestä seisomista ja seuraamista. Seuruu tuntui nyt ihan kohtalaiselta, toki painoi vähän mutta ei enää ihan niin hulluna, eikä varsinaisesti ylityöskennellyt. Luoksetulot oli ihan hyviä, mutta edes sivulle meinasi koko ajan jäädä vinoon. Tämä otetaan nyt sisätreeneihin, jotta saataisi jotenkin taas ruotuun. On ollut paljon parempi, ja tässä näkyy vaan treenin puute. Seisomiset oli hyviä myös, tehtiin enimmäkseen vapaana hillumisesta, ei seuraamisen yhteydessä.

Tänään illalla mentiin Kannelmäkeen treenaamaan Fisun hoitotätien eli Tiian ja Hanskun kanssa. Treenasin ekaa kertaa mun oma vihreä Tending-liivi päällä :) Otin Fisun kanssa noutoa avustajan kanssa, tehtiin kentän reunassa niin, ettei pääse tekemään banaania. Ekalla näki, että olisi niin tehnyt mieli lähteä kaartamaan, ja vähän hidasteli puolivälissä matkaa, mutta tuli silti kohtuullisen suoraan. Toisella otin vähän pidemmän matkan ja juoksin Fisun odottessa, ja kannustin vielä sen tullessa. Nyt tuli aivan suoraan ja vauhdilla, eli tämä toimii! Palkkasin molemmat noudot vasta luovutuksesta. Sitten seuraamista liikkuroituna, en tosin totellut yhtään liikkureita vaan kävelin omia reittejäni. Fisu tuntui aika kivalta, vähän painoi ja parissa käännöksessä häröili, mutta ei paha! Joku vino istuminen pysähtyessä tuli, eli taitaa edelleen aueta taaksepäin jonkun verran. Sitten vielä luoksetuloa, ensin yksi liikkuroituna niin, että palkkasinkin yllätyksenä odottamisesta. Sitten varsinainen luoksetulo, kivasti tuli vauhdilla ja ihan suoraan, palkkasin eteentulosta. Lopuksi vielä luoksepäästävyys ja paikallamakuu rivissä, Fisu keskimmäisenä. Oli ihan tosi pätevä :) Luoksepäästävyydessä ei mitään ongelmaa, maahan meni tosi napakasti ja suoraan, ja sivulle myös pomppasi tasajalkaa. Hieno kala! Sara ja Step pääsivät myös puuhastelemaan, Sara teki rallytokoa ja Step seuraamista ja liikkeestä istumisia. Stepsua vähän ällötti märkä nurmi, mutta ei silti tehnyt niin isoja virheitä että olisin niistä voinut sanoa.

IMG_8087.jpg

Pieni hiippari <3

IMG_8076.jpg

Saralla ei juuri ikä paista vielä kasvoilta... 

IMG_8069.jpg

... eikä Stepillä viisaus