Tänään oltiin sitten kokeilemassa avointa luokkaa Stepsun kanssa, ensimmäistä ja toivottavasti myös viimeistä kertaa. Kisat oli Puolarmetsässä AST:n kentällä. Tuomarina Reijo Hagström, uusi tuttavuus meille.

Paikallaolo: 10 maahanmeno oikein nopea, oli samassa asennossa tullessani kun mihin jäi, sivulle myös nopea.

Seuraaminen: 9 oltiin tokana suoritusvuorossa, mutta koska ekana olleen koiran ohjaaja oli toisessa kehässä tekemässä evl:n paikallaoloa, jouduttiin kehään ihan kylmiltää ilman virittelyjä. Se todella näkyi seuraamisessa, joka oli mun mielestä ihan kamalaa, kontakti putoili aina välillä, ja kaavion lopussa alkoi edistää niin paljon että valui mun eteen, jouduin antamaan uuden sivu-käskyn. Ei todellakaan ollut ysin arvoista...

Liikkeestä maahanmeno: 10 nyt lähti pelittämään jo paremmin, seuraamisessa tosin kontakti katkesi just ennen käskyä, mutta hyvin meni maahan ja sivulle ripeä.

Luoksetulo: 9 teki samanlaisen luoksetulon kun mitä on tehnyt tässä lähipäivinä, eli tuli ihan liian kovaa, stopissa valui varmana useamman koiran mitan, vika pätkä myös ripeä, eteentulo ja sivulle hyviä. En olis kyllä ysiä antanut...

Seisominen: 10 pelotti ihan sikana, nyt katsoin että huomasi virittelyn, ja seuraamisessa (onneksi) kyttäsi vähän ja hienosti jäi seisomaan.

Nouto: 9 sairaan nopea, vieritti kapulaa ennen kun otti suuhun, siitä pisteet pois.

Kaukot: 10 jess!! Jätin  koiran ja eka nousu hyvä, sitten aloin ihmettelemään että mitä se liikkeenohjaaja oikein tekee, näytti uudestaan kättä ylös kun koira oli vielä istumassa, luulin että olin missannut koko maahanmenon. Olin ilmeisesti käsittänyt väärin liikkeenohjaajan käskyt, ja saatiin tehdä uudestaan, uusinnalla oikein hienot ja nopeat vaihdot.

Hyppy: 10 eipä siinä mitään, hyppäsi hyvin, istui nopeasti ja sivulle hyvin.

Kokonaisvaikutus: 10 kehuja saatiin kauniista työskentelystä.

Yht. AVO1-tulos 193p, KP ja 1. sija! Eli nyt jatketaan sitten voittajaluokassa joskus ehkä syksyllä... On se vaan hauskaa kisata Stepsun kanssa kun se ei yhtään laske vaikka palkkaa ei tule ja tekee aina innoissaan ja vauhdikkaasti :)

Tässä Step ja sen hieno ruusuke ;)

1244284994_img-d41d8cd98f00b204e9800998e