Fisu on treenannut -yllätys yllätys- tokoa tällä viikolla. Keskiviikkona käytiin hallilla ottamassa vaan merkkiä ja aksaan takaakiertotreenejä. Merkillä lähinnä biletettiin, palkkasin paljon ja juostiin kilpaa. En tiedä johtaako mihinkään, mutta ainakin meni kovaa. Takaakiertojen pyörimisissä rima on nyt 30cm, ja nyt ekaa kertaa huomaa, että tekniikka ei enää aivan pidä riman kanssa, vaan meinaa palata vanhaan ristiin hyppäämiseen. Ollaan tehty nyt kaksi treeniä 30cm rimalla, ja taidetaan tehdä vielä kolmaskin, ennen kun nostan. Aloitin 15cm rimalla ja olen nostanut 5cm kerrallaan, ja tähän mennessä kaikilla korkeuksilla ollaan menty kaksi treeniä ja pyöriminen on näyttänyt tosi hyvältä, eikä suunnissa ole eroa. 

Eilen tehtiin sitten porukalla viimeistelyiden eka osuus. Aloitettiin liikkuroidulla luoksetulolla, otin läpijuoksuna. Vähän loikki ennakoidessaan stoppia. Sitten ohjattu liikkuroituna, temputin merkillä ja palkkasin multa superisolla pallolla, ja sitten kertaalleen molemmat suunnat nopealla lähetyksellä merkiltä. Molemmat noudot oli tosi hyvät ja ripeät. Sitten vielä tunnaria, kertaalleen tavallinen liikkuroituna. Haistelu oli tosi hätäinen, potkaisi yhden kapulan ulos ringistä kun meni niin vauhdilla, ja vähän hirvitti, että minkä kapulan meinaa sieltä tuoda. Toi kuitenkin oman eikä nostanut vääriä. Otettiin vielä toinen, iso rinki jossa varmaan 20 kapulaa. Tää oli puolestaan tosi hyvä, joutui keskittymään enemmän ja teki tosi kauniin tunnarin. Lopuksi tehtiin vielä paikallaolot, otin Fisulle istumista ja kävin pariin kertaan palkkaamassa. Istui huonossa asennossa takajalat tosi harallaan, mutta piti asennon koko ajan vaikka selvästi oli epämukava. Ei mennyt naapurien käskyihin, kertaalleen otin maahanmenon ihan läheltä ja se oli hyvä ja nopea. Lopuksi vielä höntsäiltiin kaikki yhtä aikaa, tehtiin vähän siirtymiä ja palkkailin hyvästä kontaktista. 

Tänään käytiin tekemässä loput viimeistelyt, eli ruutu, kaukot, kierto ja seuraaminen. Jäävät tehtiin jo alkuviikosta, ja stoppeja en uskalla kauheasti tällä alustalla ottaa, joten näillä mennään. Tän päivän treeneissä Fisu mokaili taas vaihteeksi ihan ihme juttuja, ettei vissiin liian luottavaisin mielin tarvitse kokeeseen mennä... Aloitettiin muutamalla naminheitosta tehdyllä jäävällä, ne kaikki ok. Sitten eteenlähetys lelulle ja pari korjausta, nää oli hyviä kaikki. Sitten ruutuun, ja siinä väännettiinkin sitten vaihteeksi paikasta... Johan se pari treeniä ehti ollakin hyvä! Jäi siis aivan liian eteen, jarrutteli jo paljon ennen nauhaa. En tajua, mistä tämä nyt taas tuli, oliko ruutu sitten Fisun mielestä liian lähellä seinää (3m ehkä) vai häiritsikö ruudun vieressä seinässä kiinni olevat kolme labbista ja pieni vauva-ihminen. Joka tapauksessa tehtiin ainakin sata toistoa, ja enkä luovuttanut, ennen kun meni kerralla kunnolla. Huoh. Sitten seuraamista, se sentään oli ihan ok, vähän tiivistä ja peruutuksessa koitti jäädä seisomaan perusasennossa. Sitten kiertoa, laitoin ohjatun kapulat ihan merkin lähelle, jotta joutuisi kiertämään tiukasti, no yritti kiertää sitten ne kapulatkin. Ei tietenkään kelvannut, joten hinkattiin sitäkin. Ei oikein hyvältä näytä... Huomisen jälkeen hetkeksi onneksi helpottaa tämä kisaputki, ja saadaan treeneissä purkaa taas liikkeitä palasiksi ja parantaa niitä.

Väsähtänyt Fisukala kerää voimia huomista varten

16441375_10155009118071170_1294211045_n.