Eilen oltiin oikein aktiivisia, kävin Malminkartanossa kouluttamassa tottista, ja siinä samalla treenasin Saran kanssa myös esineruutua ja Stepin kanssa tottista. Saralle kapea ja syvä kaistale, jonne 2 esinettä, toinen taakse ja toinen eteen. Molemmat oli ponnareita, takana oleva reippaasti isompi tosin. Lähetin eka sinne taakse, lähti hyvin ja upposi syvälle, mutta kääntyi toiseen kulmaan just vähän ennen esinettä, eikä löytänyt. Lähetin uudestaan, nyt löytyi. Sitten etuesineen kimppuun, lähetin huomattavasti hiljaisemmalla käskyllä, jolloin ei lähde niin kauas. Sai melkeen heti hajun esineestä, mutta taas sikailua, ei vaivautunut tarkentamaan vaan jatkoi syvemmälle. Kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan, nyt kävi hakemassa sen esineen. 

Stepsun kanssa treenasin puun kierrolla luoksetulon stoppia, oli sairaan hienoja! Otettiin myös noutoa 650g kapulalla, oli oikein vauhdikas. Lopuksi kapulan luovutusta eri kulmista.

Sitten hallille agitreeneihin Sarppa-Liisan kanssa, Sari oli tokavikaa kertaa kouluttamassa. Rata oli ihan hauska, 24 estettä pitkä, ja juosta sai ihan hirveesti :D Alussa ei mitään ihmeellistä, meni ihan hyvin, eka ongelma tuli vasta keinulla. Keinu mentiin seinään päin, ja siinä olisi pitänyt saada etumatkaa, että ehtisi ohjaamaan suoran putken jälkeisen takaakierron. Luotin siihen, että Sara suorittaisi keinun yksin, mutta ei! Tosi vaikee oli saada menemään loppuun asti yksin... Otettiin siihen sitten toistoja, palkkailin oikeesta. Putken jälkeinen takaakierto osoittautui myös tosi kinkkiseksi. Koitin tehdä persjätön kahden hypyn väliin, mutta ajoituksen kanssa oli ongelmia. Saatiin muutama kerta onnistumaan, jonka jälkeen tauko. Tauon jälkeen kokeilin putken jälkeistä takaakiertoa eri tavalla, en vaihtanut ollenkaan puolta, vaan otin takaakiertoa edeltävän hypyn päällejuoksuna ja survoin Saran takaakiertoon. Tässä ehdin paremmin, mutta ongelmaksi muodostui Sara-possu, joka ei hidastanut suhinasta huolimatta, vaan hyppäsi päälle ja tiputti riman. Päätin sitten kerran pysäyttää kokonaan esteen taakse ja palkata siitä, mutta Sarapa ei pysähtynytkään vaan hyppäsi mun päälle! Kaappasin sen ilmasta syliin, oli muuten pikkasen nolon näköinen :) Sen jälkeen hidasti oikein hienosti :D Käytiin tekemässä pari kertaa keinua niin että pallo oli valmiina odottamassa, ja sitten tehtiin koko rata, hienolla nollalla läpi :)

Tässä muutama agilitykuva Stepsusta sunnuntain kisoista, kuvaaja Tanja Vahtera

Tänään käytiin Puolarmetsässä tekemässä vika jälki ennen lauantain koetta. Talloin n. 300m pitkän jäljen, 3 kulmaa, 6 keppiä, jana joku 20m, lähti oikeelle. Vanheni sen aikaa kun käytiin lenkillä metsässä, eli joku 50min. Jätin Stepin istumaan puuhun siksi aikaa kun ajoin jäljen Saran kanssa, ohikulkijat vähän ihmetteli... :) Jana oli aivan sairaan hieno, ihan suoraan meni ja nappasi jäljen heti oikeaan suuntaan! Jeee! Muutenkin oli kyllä aika nappisuoritus, yhdessä kohdassa meinasi kiertää ison puun väärältä puolelta just ennen keppiä, en päästänyt, koska arvelin, ettei nosta keppiä jos ei ole jäljen päällä siinä kohtaa. Kaikki kepit nousi, kulmat meni hienosti, ja muutenkin jäljesti kyllä oikein rauhallisesti ja varmasti. Hyvillä mielin lähdemme siis kokeilemaan onneamme lauantaina.