Tiia kävi koirien kanssa tänään täälläpäin, ja Step pääsi leikkimään 8,5vk vanhan Ruuti bc-pojan (Serica's Bamir) kanssa. Ruuti oli tosi pikkuinen, vaikea uskoa et Steppiläinen on ollut joskus noin pieni!! Vaikutti oikein hauskalta ja reippaalta koiranalulta, luonnetta ja vauhtia ei tuolta pojalta puutu! Ruuti oli ekaa kertaa bussissa ja kun tulivat ulos bussista, meidän monsterit hyökkäsivät suoraan tervehtimään. Aluksi pientä vähän hirvitti, varsinkin kun Step on niin raju otteissaan, mutta kun saivat siinä hetken tutustua niin kyllä juttu lähti luistamaan ja pennut leikkivätkin yhdessä. Sara ja Rasmus juoksentelivat siinä mukana, Sara kävi ojassa uimassa ja kaivoi jostain hienon tennispallon. On se aika etevä, aamulla löysi punaisen vinkulelun. Eipä tartte leluja ostaa kun Sara löytää niitä tuolta pihalta... Heiteltiin siinä vähän palloa koirille ja pennut kipittivät mukana.
1516871.jpg
Pikkuinen Ruuti

1516875.jpg
Bortsukaverukset

1516878.jpg
Step n. 4,5kk

Mittasin ja punnitsin Stepin, se on 41cm korkea ja painaa 9kg. Hampaista on lähtenyt kaikki etuhampaat, yksi takahammas ja oikea ala-kulmahammas heiluvat. Korvista olen ottanut jo liimat pois, saavat nyt kelvata tuollaisina, ne on ihan riittävän hyvät mulle. Toinen osoittaa vähän enemmän sivuun kuin toinen, mut antaa olla, en jaksa enää liimailla.

Imuroin tänään kotona, Sarasta on alkanut tulla aika mahdoton imurin kanssa. Se tulee ihan hulluksi jos tulen imurin kanssa liian lähelle. Se käy tosi kuumana, eka kyttää kauempaa, sitten hyökkäilee imurin kimppuun ja yrittää tappaa sen. En tiedä mistä ihmeestä se on tuon keksinyt, enkä ole ihan perillä mihin se sillä pyrkii. Ei se imuria pelkää, on vaan ihan maaninen sen kanssa. Saralla on muutama tällainen sen ihan oma ihme juttu, imurin lisäksi se on aivan hulluna kaikenlaisiin vesiletkuihin (sisältäen nurmikon sadettajat, puutarhaletkut ym.), sumutepulloon sekä korispalloon. Saran kanssa ei todellakaan toimi se mitä jotkut käyttävät koiralle rangaistuksena, että ruiskauttavat sumutepullolla vettä naamalle, Sara päin vastoin innostuu siitä, kerää hillittömät kierrokset ja yrittää syödä sumutepullon. Se on kyllä just niin outo koira...

Tein nyt illemmalla Stepille vielä yhden jäljen. Suunnilleen saman pituinen kuin aiemmat, jokaisella askeleella nyt vain 1 nami. Step on nyt tajunnut sen eteenpäin menemisen, enää ei pyörinyt yhtään edes alussa vaan lähti suoraan seuraamaan jälkeä. Jouduin ihan hidastaan hihnasta, kun pennellä oli niin kiire. Hienosti se kuitenkin meni, imuroi kaikki namit eikä kertaakaan yrittänyt pois jäljen päältä. On se hieno penne! Nyt on sitten Saran vuoro päästä liikenteeseen, ajattelin lähteä pyöräilemään. Kunnon kohotus senkun jatkuu, ollaan tässä muutaman viime viikon aikana pyöräilty aika paljon. Meillä on 2 hyvää lenkkivaihtoehtoa, n. 7km pitkä ja reilu 10km pitkä. Tänään voisi mennä sen pidemmän, kun on niin kiva ilma!